Kolekcia Conscious exclusive od H&M je tu!

Kolekcia Conscious exclusive od H&M je tu!

28. mája 2016, H & M Conscious Exclusive, H & M, H & M 2016, exkluzívne kolekcie, dámske oblečenie, Julia Restoin Roitfeld

Sponzorovanej odkazy:

Pri vytváraní novej Conscious exclusive kolekcie pre rok 2016 našla obľúbená švédska značka H & M opäť novú a originálnu inšpiráciu. Kolekcia vznikala v spolupráci s Múzeom dekoratívnych umení v Louvre a je tak inšpirovaná archívmi tohto múzea. Na trh prišla 7.apríla, teda zároveň so začatím veľmi očakávanej výstavy s názvom Fashion forward – Three centuries of fashion.

Exkluzívna a udržateľná móda od H & M

Hlavnou hviezdou kampane je modelka a módna ikona Julia Restoin Roitfeld. Známa je predovšetkým pre svoj ​​osobitý štýl a pre H & M tak stelesňuje nenútenosť, uvedomelosť a moderného, ​​sviežeho ducha. "Som poctená, že môžem byť veľvyslankyňou tak unikátneho projektu. Myslím, že myšlienka vytvorenia kolekcie inšpirovanej históriou umenia a módy je úžasná. Zvlášť, keď sú do nej zakomponované inovatívne a udržateľné zdroje, ktoré predstavujú budúcnosť módy, "hovorí Julia.

Dejiny umenia – dokonalá inšpirácia

Tím dizajnérov značky H & M spolupracoval pri vytváraní Conscious exclusive kolekcie s múzeom naozaj veľmi úzko. Ponoril sa do zbierky archívnej módy, ale inšpiráciu hľadal napríklad aj v práci Gustava Moreaua. Teraz tak môžeme obdivovať fascinujúci rad moderných kúskov hodných červeného koberca, ktorý oplýva hmatateľným šarmom, veľkou dávkou estetiky a historickým dedičstvom. "S touto kolekciu posúvame myšlienku udržateľnosti na novú úroveň. Pracujeme s novými inovatívnymi materiálmi, ako sú korálky a kamienky z recyklovaného skla a denimitom, materiálom vyrobeným z recyklovaného opotrebovaného denimu. Vytvorili sme moderné štýly preniknuté sofistikovaným kúzlom, "hovorí Ann Sophie Johansson, kreatívny poradca v H & M.

Zbierka moderného oblečenia vás uchváti

H & M bude výhradným sponzorom pripravovanej výstavy, ktorá záujemcom ponúkne vybrané ukážky z archívu tejto značky. Chýbať nebude napríklad look z prvej dizajnérskej spolupráce H & M s Karlom Lagerfeldom z roku 2004 alebo silueta práve z novej Conscious Exclusive kolekcie. Ak vás niektorý z nových lookov využívajúcich remeselné spracovanie zaujal, môžete si ho už od 7. apríla kúpiť v niektorom z obchodov H & M alebo online.

Zdroj: H & M

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.