Super jar a leto 2016? Inšpiruje sa u F & F!

Super jar a leto 2016? Inšpiruje sa u F & F!

12. mája 2016, F & F, F & F móda, jar 2016, plavky 2016, jarná móda, letná móda, letné topánky, jarné topánky, dámska obuv

Sponzorovanej odkazy:

Jar sa nám už ukazuje v celej svojej paráde a je potrebné do nej vkročiť čo najlepšie, teda so štýlom! Inšpirovať sa môžete u značky F&F, ktorá nám ponúka veľké množstvo trendy outfitov pre jar a leto 2016 a už teraz si v ich obchodoch môžete zakúpiť nádherné topánky, dokonalé plavky, v ktorých zažiarite pri mori i pri rybníku a samozrejme celý rad ďalších jarných nevyhnutností.

Šik dámske oblečenie aj pre vás

Premýšľate, ako sa obliecť do práce, keď sú rána chladné, ale cez deň už je to skoro na tričko? F & F má pre vás niekoľko skvelých tipov. Jedným z nich je džínsová bundička alebo košeľa. Ide o jeden z must-have kúskov sezóny a denim je tento rok skrátka materiálom číslo jedna. K džínsovej bunde oblečte pokojne opäť džínsy, zaujímavo bude vyzerať napríklad kockovaná sukňa. Miesto vo vašom šatníku si zaslúži aj béžový trenčkot, ktorý z módy len tak nevyjde. Na jar bude skvelou voľbou tiež kvetovaná košeľa a nude lodičky, ktoré dodajú elegantný nádych každému outfitu.

Vykročte letu naproti

Aké topánky by vám na sezónu jar / leto 2016 rozhodne nemali chýbať? Nezabudnite na sandálky na kline alebo lodičky, ktoré budú vašimi vernými spoločníkmi na letné večery, na romantické prechádzky vás najlepšie odprevadia pohodlné balerínky, na dovolenke zase najviac využijete gladiátorky alebo espadrilky. F & F sa zamilovalo do neutrálnych tónov béžovej, nude a hnedej, ktoré sa zladia s každým vašim outfitom.

Móda pri mori

V posledných rokoch sme mohli sledovať najrôznejšie módne trendy v strihoch plaviek – monokiny, tankiny a mnoho ďalších. Britská značka F & F však veľmi dobre vie, že klasické bikiny sú stávkou na istotu, ktorá nesklame. A preto ich do ponuky zaradili veľa. Je rozhodne z čoho vyberať. Rozhodnúť sa môžete medzi klasickými bikinami, modelom bez ramienok aj tými s vystuženým vrchným dielom. Tešiť sa môžete aj na veľa farieb, vzorov a zdobenia. Trendy sú zipsy, strapce, prúžky, paisley aj pletený vzor. V akých pri mori zažiarite vy?

Foto: F & F

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, plavky a topánky, obuv.