Pripravená na leto? Skús Budoir!

Pripravená na leto? Skús Budoir!

19. mája 2016, Budoir, šaty, dlhé šaty, letné šaty, letné kolekcie, kolekcia jar / leto 2016, letný outfit, dámske plavky, Jiří Kalfař, Grace Gély, Anna Veneto, Sharka Bosáková

Sponzorovanej odkazy:

Tiež už sa nemôžete dočkať toho, až príde žeravé leto? Vidina slnka, pláží, paliem alebo len zelenej trávy, bazéna a opaľovacieho lehátka? Pri pomyslení na všetky tieto obľúbené veci sa nám telo začne samo od seba prehrievať. Teplej letnej sezóny sa nemôže dočkať ani Budoir shop. Pre všetky ženy je tu pripravená nová kolekcia spring / summer 2016. Vybrať si môžete najrôznejší módny tovar od mladých začínajúcich návrhárov, ktorí sa na oficiálnom e-shope presadzujú.

Kolekcia jar / leto 2016

Najnovšie kúsky ponúkajú návrhári a značky Anna Veneto, Grace Gély, Sharka Bosáková, Jana Rollo, Faliakos by Petridis, Stelios Koudounaris a mnoho iných. V kolekcii jar / leto 2016 si môžete vytvoriť outfit zo šiat, tričiek, sukní, šperkov, kabeliek, plaviek, šortiek či overalov. Všetky tieto nevyhnutne potrebné doplnky nájdete práve na stránkach Budoir shop.

Letné šaty

Skutočne uchvacujúce sú v kolekcii šaty. Návrhárka Anna Veneta ponúka všetkým potencionálnym zákazníčkam ojedinele stvárnený dizajn. Bez šiat sa v lete nedá obísť, a preto sa pozerajte starostlivo. Vzdušné látky na pohľad i na dotyk budú veľmi príjemné na nosenie. V dlhých šatách, ktoré majú dokonca aj dlhé rukávy sa budete cítiť ako princeznička v bavlnke. Jeden z modelov sa dokonca pýši tým, že je priesvitný. Budete sa môcť odviazať nielen pri vode, ale aj pri iných uvoľnených akciách ako sú napríklad festivaly.

Šaty si vzali na paškál aj návrhárky Grace Gély a Sharka Bosáková. Vyberať je možné medzi dlhými, ale aj krátkymi šatami košeľového strihu, ktoré sú celé zapínacie. Máte chuť na denimový vzhľad či nestarnúcu staroružovú? Nádherný dizajn majú tiež dlhé panensky biele šaty, ktoré majú sexi vyrezaný detail v oblasti pupku.

Dámske plavky

Vznešenými modelmi budú v letnej kolekcii i plavky. Netradičné strihy od návrhára Jiřího Kalfaře nebudú možno tými najideálnejším na opaľovanie, ale rozhodne s nimi zožnete na pláži veľký obdiv. Vďaka ich minimalistickému stvárneniu nebudete ani vedieť, že ich máte na sebe.

Zdroje: Budoir

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a módni návrhári.