Jar s Crabtree & Evelyn: To pravé pre tvoju pleť

Jar s Crabtree & Evelyn: To pravé pre tvoju pleť

15. mája 2016, Crabtree & Evelyn, kozmetika, starostlivosť o pleť, kozmetika, sety, jar, jarná, vôňa, príroda

Sponzorovanej odkazy:

Príroda sa prebúdza z dlhej zimy. Stačí sa len nadýchnuť a pocítite omamnú vôňu jari. Rozkvitajúce jemné kvietky sú všadeprítomné. Všetko okolo nás doslova pučí. Skúste si dopriať ten svieži pocit aj svojej pokožke prostredníctvom exkluzívnych kozmetických jarných setov od Crabtree & Evelyn.

Nechajte sa inšpirovať jarné záhradou s kozmetickými sety Crabtree & Evelyn.Nechajte sa inšpirovať jarné záhradou s kozmetickými sety Crabtree & Evelyn.

O značke

Značka Crabtree & Evelyn bola založená v roku 1972 Cyrus Harveyom, ktorý sa špecializoval na výrobu svetovo preslávených mydiel. Postupom času sa sortiment rozširuje o vône, starostlivosť o ruky a telo, luxusné produkty do interiéru a tiež vynikajúce trvanlivé potraviny. Dnes môžete vyberať zo širokej škály produktov starostlivosti o telo, peelingov a obľúbených krémov na ruky z radu Hand Therapy.

Starostlivosť o ruky

Správna starostlivosť o ruky je často ignorovaná. Pritom kvalitná starostlivosť o túto časť vášho tela je nesmierne dôležitá. Vaše ruky dostali počas zimy poriadne zabrať. Vďaka chladnému počasiu môže byť pokožka rúk popraskaná vrátane kože medzi prstami. Pokožku rúk je preto dôležité často premazávať vhodnými hydratačnými prípravkami po celý rok. Je čas na relax pre ruky. Doprajte si ho. Odporúčame vám sety krémov na ruky v rôznych vôňach, ktoré si zamilujete. Zaujmú aj peknými obalmi.

Starostlivosť o telo

Jar do ponuky Crabtree & Evelyn priniesla tiež luxusné sety so sprchovými gélmi a telovými mliekami.

Ceny sa pohybujú od 25eur až po takmer 29,90eur. Viac o jarnej kolekcii kozmetiky sa dozviete na webových stránkach crabtree-evelyn.cz alebo v pražskej kamennej predajni na ulici Na Příkopě 22.

Foto: Crabtree & Evelyn

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.