Jarná detox šatníkov s Petra Balvínová

Jarná detox šatníkov s Petra Balvínová

5. mája 2016, Petra Balvínová, TIQE, detox, jarný detox, jar 2016, jarný outfit, móda jar 2016

Sponzorovanej odkazy:

Tiež sa nemôžete dočkať, až zahrabate kabáty a hrubé svetre hlboko do skrine a konečne sa na rad dostanú vzdušné jarné modely v súčasných trendy tónoch? Verme, že sa táto chvíľa už nezadržateľne blíži. Zatiaľ môžeme pokračovať v naberaní inšpirácie fashion štýlu, napríklad u Petry Balvínovej a jej značky TIQE, v ktorej lookbooku pre novú sezónu zažiarila charizmatická modelka a čelistka Terézia Kovalová.

Jarný detox šatníka

Petra Balvínová prichádza na jar a leto 2016 s myšlienkou detoxu dámskych šatníkov, ktoré oživila o veľa sofistikovaných modelov z novej kolekcie. Ak je vaším cieľom skĺbiť dômyselnú eleganciu i pohodlie, potom ste na správnej adrese. Modely z tejto kolekcie sú nielen vysoko nositeľné, ale zároveň vynikajú perfektným spracovaním a kvalitnými materiálmi, medzi ktorými nechýba perforovaná koženka na viskózovom podklade, vzdušná sieťovina, jemný žoržet či klasické úplety podložené hodvábnymi spodničkami.

Outfit na deň i noc

Medzi vecami, ktoré Petra Balvínová vie dokonale, vyniká schopnosť vytvárať modely, ktoré možno bez problémov obliecť k teniskám na všedný deň a rovnako tak aj k vysokým podpätkom na večer. Dokonale ovláda tiež perfektné strihy, ktoré lichotia ženskej siluete, ale zároveň zvládnu zakryť drobné nedostatky.

Jarná móda v tónoch bielej i koralovej

Medzi farbami, ktoré Petra Balvínová pre novú sezónu jar /leto 2016 vo svojej kolekcii zvolila, nechýba jemná biela, trendy sýta koralová ani klasická čierna. Zároveň sa môžete tešiť na hravé prúžky a chýbať nemôže ani hit sezóny denim. Všetky farby sú medzi sebou voľne kombinovateľné a z jednotlivých kúskov tak môžete zostaviť mnoho rôznych modelov.

Oblečte overaly aj voľné košele

Rovnako ako mnoho iných návrhárov sa aj Petra Balvínová zamilovala do slušivých overalov, pohodlných bundičiek a vzorovaných ponč. V kolekcii nechýbajú ani voľné košele a topy, ktoré tak korešpondujú s najnovšími módnymi tendenciami. Všetky modely spája voľný a čistý štýl pretknutý dômyselnými detailmi, ktoré ich robia neobyčajnými a originálnymi.

Foto: Petra Balvínová

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a ostatné.