Womanity = ženská sila s LoveMusic

Womanity = ženská sila s LoveMusic

7. mája 2016, LoveMusic, šperky, ženy, milenka, hrdinka, matka, Unikátne šperky Womanity

Sponzorovanej odkazy:

Príroda sa začína prebúdzať zo zimného spánku a všetko okolo nás začína kvitnúť. Jarné mesiace sú spojené so ženskosťou a kvetinami. Prečo teda nesiahnuť po jedinečnom kúsku šperku? Skúste niektorý z dielne LoveMusic.

LoveMusic predstavuje novú sadu šperkov Womanity. Majú ju na svedomí návrhár Marek Činiek a sochárka Lenka Liška. Autorské šperky sú určené všetkým sebavedomým ženám, ktoré sú samy sebou. Kolekcia zahŕňa štyri typy šperkov podľa štyroch základných archetypov: Žena je kráľovnou, milenkou, hrdinkou a zasvetiteľkou.. Môžete si tak vybrať ten svoj ​​podľa toho, v akej energii sa práve nachádzate. Každý archetyp sa pritom nesie v znamení jedného zo štyroch životných živlov: Vody, Ohňa, Zeme a Vzduchu.

„Womanity sú pre mňa vyjadrením posolstva: Si krásna presne taká, aká si. Bez škatuliek a obmedzenia. Neboj sa prejavovať všetko, čo vnútri skrývaš. Ži naplno, vedome s vášňou pre každý okamih“ hovorí o kolekcii Lenka Liška.

Kráľovná

Archetyp Kráľovnej je stelesnením dobrosrdečnosti, zmyselnosti. Má nevyčerpateľnú energiu. Kĺbi v sebe harmóniu, empatiu a nepodmienenú lásku. Kráľovná to je predovšetkým stabilita v každom slova zmysle. Kráľovná je ženou milujúcou, ošetrujúcou, pokojnou, krásnou. Ale pozor! Ak sa nahnevá, dokáže zničiť všetko, čo sa jej postaví do cesty. Je pevne spojená so svojím živlom – Zemou.

Oceľová súprava – Womanity – Kráľovná.Oceľová súprava – Womanity – Kráľovná.

Milenka

Milenka je tajomná a magická. Milenka okúzľuje muža jediným pohľadom. Za svoju sexualitu sa nehanbí, ona ju verejne vydáva na obdiv a je na ňu pyšná. Užíva si každučký moment. Jej živlom je Voda.

Oceľová súprava – Womanity – Milenka.Oceľová súprava – Womanity – Milenka.

Hrdinka

hrdinkou vám bude dobre v prípade, že sa chcete prebudiť vo vášnivú a divokú mačku. Len taká žena dokáže riskovať a je nezávislá. Je tiež milujúca, ošetrujúca. Nie je prekvapením, že životným živlom tohto typu je Oheň.

Oceľová Sada- Womanity – Hrdinka.Oceľová Sada- Womanity – Hrdinka.

Zasvetiteľka

Kruh uzatvára zasvetiteľka so svojou mystickou stránkou života. Zasvetiteľka je nesmierne intuitívna a milujúca. Je spojením s energiou Vzduchu.

Oceľová súprava – Womanity – Zasvětitelka.Oceľová súprava – Womanity – Zasvětitelka.

Vybraná oceľová sada bude vaše za cenu 49,90 eur. Obsahuje náušnice a náhrdelník. Sada je balená v luxusnej krabičke, v ktorej nájdete popis jednotlivých archetypov vrátane náhrdelníka spojujúceho všetky životné živly.

Viac informácií hľadajte na LoveMusic.cz.

Foto: LoveMusic

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii doplnky, módne peklo, módni návrhári, ostatné a šperky a hodinky.