Voňavá inšpirácia pre mužov: Compagnie de Provence

Voňavá inšpirácia pre mužov: Compagnie de Provence

26. apríla 2016, Compagnie de Procence, Nordic Day, Nordicday.cz, balzam po holení, pánska kozmetika, sprchový gél, tekuté mydlo, krém na holenie, pleťový peeling pre mužov, Marseille, francúzska kozmetika, drevité tóny

Sponzorovanej odkazy:

Značka Compagnie de Provence sa zrodila v najstaršej štvrti vo francúzskej Marseille už roku 1990. Za vznikom tejto obchodnej spoločnosti stáli dvaja priatelia, ktorí sa rozhodli oživiť tradíciu mydla Marseille, ktoré je pre tento región legendárne.

Novinky pre mužov

Drogistické produkty značky Compagnie de Provence sú obľúbené po celom svete a u nás ich zákazníci nájdu v e-shope Nordicday.cz . Novinkou je kozmetická rada produktov pre mužov, v úplne novom dizajne, ktorá obsahuje tekuté mydlo, pleťový peeling, krém na holenie, balzam po holení a pánsky sprchový gél.

Pánske tekuté mydlo

Tekuté a jemne čistiace mydlo od francúzskej značky Compagnie de Provence je vyrobené špeciálne pre mužskú pokožku. Mydlo sa dokáže premeniť v ľahkú penu, ktorá zvládne dokonale vyčistiť vaše ruky. Vôňa v sebe skrýva drevité tóny, levanduľu a extrakt z červenej riasy. Táto unikátna kombinácia bola vytvorená v hlavnom meste parfumov – francúzskom Grasse. Dermatologicky testované mydlo s obsahom 300 ml získate na e-shope Nordic day za cenu 11,99 eur.

Pánsky sprchový gél

Do sprchy je pre pánov pripravený sprchový gél, ktorý prevonia ich pokožku rovnako tak ako predchádzajúce tekuté mydlo s rovnakým zložením. Gél pokožku čistí a zároveň zachováva jej prirodzenú rovnováhu. Možno ho využiť pri každodennom umývaní tela. Má obsah 300 ml a je možné ho zakúpiť za cenu 11,99 eur.

Pleťový peeling pre mužov

Dokonca aj muži sa starajú o svoju pleť a peeling od Compagnie de Provence je toho príkladom. Priesvitná textúra tohto krému z ryžového vosku obsahuje marhuľové semienka, ktoré dokonale odstránia kožné nečistoty. Ľahko korenené vône zanechajú tvár pekne prevoňanú. Peeling možno používať 1–2 × týždenne, kedy ho nanesiete na vlhkú pokožku, vmasírujete, necháte 1 minútu pôsobiť a následne opláchnete. Za tubu o 75 ml zaplatíte 14,99 eur.

Krém na holenie pre mužov

Pre príjemné holenie pripravila značka pre mužov krém na holenie s kokosovým olejom, ktorý pokožku tváre krásne zmäkčí a holenie tak bude rýchle a pohodlné. S totožnou vôňou ako predchádzajúce produkty môžete kúpiť krém na holenie pre mužov o 150 ml za 22,99 eur.

Balzam po holení pre mužov

Po kréme na holenie rozhodne nesmie v sortimente značky chýbať ani balzam po holení, ktorý „zemepánom“ ponúka chladivý efekt, rýchle vstrebávanie, následne hydratovanú, mäkkú a krásne prevoňanú pleť. Balzam neobsahuje alkohol a má objem 50 ml.

Zdroje: Nordic Day

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.