Keď bižu, tak z Almara Shopu

Keď bižu, tak z Almara Shopu

19. apríla 2016, pôvabná, romantická, vintage, veselá dievčenská bižutéria, Almara Shop, prstene, hodinky, náramky, brošne, retiazky

Sponzorovanej odkazy:

Slniečko nám definitívne klope na dvere. Spoločne s ním prichádza aj veľa nových módnych doplnkov v podobe farebnej bižutérie. Veselo dievčenská bižutéria z Almara-Shopu poteší snáď každú ženu. Vyberať môžete z bohatej škály produktov a tešiť sa na prstene, hodinky, náramky, retiazky či brošne v žiarivých oslňujúcich farbách.

O Almara-shop.cz

Almara-shop je rodinný e-shop ponúkajúci predovšetkým bytové vybavenie. Na svoje si tu prídu vyznávači čoraz viac populárnejšieho vidieckeho štýlu. V ponuke nájdete prírodné sviečky, mydlá, kozmetiku, rustikálne koberčeky, farmárske, ale aj prírodné delikatesy. Ochutnať môžete aj z talianskych čajov značky Neavita a dobrôt Gourmet Berner. Najväčšiu časť však tvoria dekoračné doplnky do bytu či módne doplnky holandskej značky Clayre & EEF. Vďaka Almara-Shopu váš domov vyzdobíte na Vianoce, Veľkú noc alebo privodíte vôňu leta kedykoľvek sa vám zachce. Praktické doplnky do kuchyne alebo do kúpeľne vrátane originálnych hodín potešia nejednu gazdinú.

Obľúbená bižutéria dodá ligot každodennému životu.Obľúbená bižutéria dodá ligot každodennému životu.

Bižu, bižu…

Almara-Shop je tiež o krásnej bižutérii. Elegantná kombinácia čiernej, bielej a zlatej alebo hravej pastelovej farby, sa hodí nielen pre mladé slečny. Tak prečo neoslnit svoje okolie novým originálnym šperkom? Bižutériu môžete nosiť ako pri formálnych, tak i neformálnych príležitostiach.

Predstavujeme…

Masívne náramkové hodinky, pôvabné náušnice, náhrdelník flowers rose.Masívne náramkové hodinky, pôvabné náušnice, náhrdelník flowers rose.
Robustný fialový náramok s pávom, módny kožený náramok s pozitívnymi nápismi alebo soví multicolor náramok.Robustný fialový náramok s pávom, módny kožený náramok s pozitívnymi nápismi alebo soví multicolor náramok.
A čo nejaký kúsok do vlasov? Buďte odvážna a zožnete obdiv!A čo nejaký kúsok do vlasov? Buďte odvážna a zožnete obdiv!

Vešiačiky na bižutériu a šperkovnice

Ako ste na tom s bižutériou vy? Kde skladujete svoje poklady? Výberom z vešiačikov na bižutériu či luxusných šperkovníc z dielne Almara-Shop zaobstaráte nielen vkusný doplnok do vášho interiéru, ale predovšetkým dáte stopku rozmotávaniu jednotlivých kúskov šperkov či párovaniu náušníc.

Krásna šperkovnica – ideálny darček, ktorý ocenia aj tí náročnejší.Krásna šperkovnica – ideálny darček, ktorý ocenia aj tí náročnejší.

Tovar si môžete zakúpiť v predajni Almara Shop v Prahe – Horných Počerniciach na Náchodskej ulici č.p. 97. V predajni si možno vybrať aj tovar z katalógu, a potom si tu vyzdvihnúť svoje objednávky a rezervácie.

Foto: Almara-shop.cz.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii doplnky, módne peklo, šperky a hodinky a vlasy a účesy.