Puma a STAMPD v novej kolekcii jar /leto 2016

Puma a STAMPD v novej kolekcii jar /leto 2016

10. mája 2016, Puma x Stampd, STAMPD, Stampd LA, kolekcia Puma, Puma, tenisky, topánky, športové oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Svetoznáma športová značka PUMA prichádza so zaujímavou kolaboráciu a ďalšími projektmi veľmi často. Jej ďalším skvelým počinom je opätovné spojenie so známym módnym návrhárom STAMPD LA, ktorý sa preslávil svojimi modelmi v luxusnom streetovom štýle. Pripravte sa na tohtoročnú jar a leto 2016 so skvelou kolekciou PUMA x STAMPD LA aj vy!

STAMPD – moderná ikona

Hoci značka STAMPD, založená Chrisom Stampom, vznikla až v roku 2011, stihla si za pár rokov vybudovať pevnú pozíciu a predovšetkým meno. Ešte ste o nej nepočuli? Potom ju môžeme predstaviť ako ikonickú a modernú značku, ktorá oplýva luxusnými modelmi a necháva sa inšpirovať predovšetkým súčasnou kultúrou mladých ľudí. Jej kúsky však nie sú len ukážkou najnovších módnych trendov športového štýlu, ale vsádza aj na nadčasovosť a kvalitu.

Spojenie funkčnosti a kreativity

Táto kolekcia zaujme všetkých zástancov kvalitnej športovej módy, ktorým zároveň záleží na dokonalom dizajne. Bežecké technológie značky PUMA sa tu stretávajú s osobitým štýlom značky STAMPD a vytvárajú tak úžasnú prehliadku voľnočasových kúskov. Zaujať vašu pozornosť môže napríklad tričko s dlhým rukávom, ktoré je doplnené o bežecké technológie. Je tvorené z ľahkých materiálov, nechýbajú lepené švy ani perforovaná potlač. Pozornosť priláka grafikou znázorňujúce vlny, v ktorej Chris Stamp odkazuje na svoju vášeň pre surfovanie. Vybrať si môžete hneď zo štyroch rôznych farebných variánt!

Nové prevedenie obľúbených tenisiek

Značka PUMA má vo svojom repertoári hneď niekoľko ikonických modelov tenisiek. Niektoré z nich získali vďaka tejto spolupráci nový kabát. Tešiť sa tak môžete napríklad na obľúbený model Blaze of Glory, ktorý sa predstavuje v čiernobielej variante, aby tak doplnil takmer každý outfit. Topánky Trinomic Disc Blaze zase transformovali do modelu Trinomic Sock zdobeného grafikou znázorňujúcou tmavé vlny v kalifornskom štýle. V kolekcii ďalej nechýbajú ani doplnky v čele s batohom z ľahkých materiálov s lepenými detailmi. Vybrané produkty z kolekcie jar /leto 2016 si môžete zaobstarať napríklad v obchodoch Footshop či Queens, a to aj v ich internetových predajniach.

Foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie a topánky, obuv.