Buď svoje a majte svoj lookbook - s Kateřinou Geislerovou

Buď svoje a majte svoj lookbook - s Kateřinou Geislerovou

11. apríla 2016, Femme Fatale, originálne, jar a leto 2016, žena, lookbook

Sponzorovanej odkazy:

Nová kolekcia známej návrhárky Kateřiny Geislerovej na jar /leto 2016, vysúva do popredia záujmu obraz cieľavedomej ženy so všetkými jej prianiami a skrytými túžbami.

Kateřina Geislerová

Kateřina Geislerová sa narodila v roku 1974 v Prahe. Ku kariére módnej návrhárky sa definitívne rozhodla počas svojich vysokoškolských štúdiách. A kde inde ako v ikonickom módnom meste – v Paríži. Na talentovanú Geislerovú úspech dlho nečakal. Už v roku 2002 usporiadala svoju prvú prehliadku priamo v centre Paríža, ktorou odštartovala svoju kariéru. Vzápätí otvorila vlastný butik a navrhla svoju vlastnú módnu značku. V súčasnosti návrhárka žije a pracuje práve v Paríži. K nám zavíta len pri zvláštnych príležitostiach ako bolo teraz predstavenie novej kolekcie pre jar a leto 2016.

Kolekcia jar / leto 2016

Nová kolekcia má tri časti. V každej nájdete odlišné materiály i farby. Návrhárka sa inšpirovala materstvom a výchovou svojho dieťaťa. Práve narodenie syna malo na jej tvorbu výrazný vplyv. Ak vynecháme odlišný materiál a farbu jednotlivých kúskov, vo všetkých modeloch sa snúbi ženskosť, elegancia, šarm a prím hrá nevšednosť.

Odvážna …

Prvá časť kolekcie je určená pre odvážnu ženu. Môžete vyberať z rôznych dĺžok, vrstvenia látok, riasenia a rafinovaných prestrihov. V dámskom kostýme asymetrického strihu budete elegantná a zároveň z vás bude vyžarovať istá nedbalosť a extravagancia.

Protiklady…

V druhej časti je daný zreteľ na kontrast bielej a čiernej farby. V modeloch sa budete cítiť pohodlne a oceníte ich po praktickej stránke – voľné strihy košelí a kabátov si vás získajú. Ako protipól sú tu vypasované šaty a elegantné vesty. Tiež oceníte multifunkčné kabáty či topy s odnímateľnými rukávmi.

Jemnosť…

V tretej, poslednej, časti sa zamilujete do nežných púdrových odtieňov, ktoré postupne prechádzajú do sýtejších farieb. Obdivovať môžete hodvábne a saténové modely. Kabátiky a vesty zľahka pripomínajú domáce župany, čím vyvolávajú pocit ležérnosti a pohodlia. V neposlednom rade sú tu zaujímavo riasené dlhé šaty v smaragdovo zelenej a červenej farbe. Práve sýto červená je obľúbená farba návrhárky.

Foto: Kateřina Geislerová

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.