H&M Studio kolekcia pre jar a leto 2016 je tu!

H&M Studio kolekcia pre jar a leto 2016 je tu!

7. apríla 2016, H&M Studio, H&M, jar /leto 2016, H&M Studio kolekcia

Sponzorovanej odkazy:

Počas parížskeho fashion weeku vlani na jeseň predstavila značka H&M kolekciu Studio pre jar a leto 2016. A vy máte už od konca februára šancu si jedinečné kúsky, ktoré zdobia ručne vyrobené detaily, grafické výtlačky aj „globetrotter“ vzhľad, zaobstarať aj do svojho šatníka a vydať sa tak s touto značkou na cestu svojho života.

Vždy objavujúce, vždy fascinujúce, vždy na vlne dobrodružstva

Presne takto opisuje H&M svoju kolekciu Studio pre jar a leto 2016, ktorá je celá o chytaní sa každej príležitosti, ktorá k nám príde. Predstavená bola na parížskom týždni módy, kedy H & M premenilo krídlo Louvru do veľkolepého kaňonu, v ktorom mali najrôznejší pozvaní editori a módni profesionáli šancu pozrieť si jednotlivé modely kolekcie zblízka. Z kolekcie vyžaruje nespútanosť a voľnosť a jednotlivé kúsky spája predovšetkým pohodlie, úžasné farebné kombinácie a vzory či vzdušné prevedenie, ktoré oceníte nielen pri cestovaní.

H&M Studio kolekcia – to pravé na cesty

Cesty sú ústrednou témou celej kolekcie; ako spôsob života, do nájdenia sama seba v meste po cestovaní do neznáma. Oblečenie je preto mixom funkčnosti, čo vidíme na mikinách, legínach aj šnurovaní a bohémskej ženskosti, ktorá zase vyniká na potlačiach, vrstveniu a kúskoch ako sú patchwork džínsy a vzdušné šaty. "H&M Studio pre jar /leto 2016 je dobrodružstvom vo veľkom štýle. Naše dievča objavuje vždy, aj keď je v uliciach mesta alebo na výlete svojho života. Spája funkčnosť so ženskosťou, športové oblečenie s kúskami na párty a v čomkoľvek čo nosí vyzerá nenútene, "hovorí Pernilla Wohlfarth, riaditeľka dizajnu H&M.

Kľúčové kúsky novej sezóny pohromade

Farebná paleta v Studio kolekcii H&M je veľmi rozmanitá. Tvoria ju základné farby ako čierna a biela, mnoho tónov žltej od škrupinovej po slnkom vyblednuté odtiene aj prírodné farby. Kľúčovými kúskami sú potom pracovné sako, žltý flitrový top, funkčné športové legíny, šaty so špagetovými ramienkami a patchworkové džínsy z tkanín ako je hodváb alebo organická bavlna.

Foto: H & M

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.