Streetové oblečenie FOX Racing - pre každého, kto má štýl

Streetové oblečenie FOX Racing - pre každého, kto má štýl

14. marca 2016,

Kvalitu, starostlivé spracovanie, použitie tých najnovších technológii a dokonalú funkčnosť vám zaručí logo líšky. Tým sa chváli značka Fox Racing od roku 1974. Celé roky prináša táto značka inovácie a najlepšie nápady do produktov pre motokros, cyklistiku a voľný čas. Venuje sa však aj ďalším športom, napr. snowboarding, skateboarding alebo surfing. Známe a obľúbené logo Fox Racing nie je to jediné, čo priťahuje zákazníkov. Tovar je obľúbený najmä vďaka maximálne pohodlným strihom, odolnosti, funkčnosti a zaujímavým dizajnom, ktoré nikto vo vašom okolí neprehliadne. Všetky designy vychádzajú z farebnej motokrosovej kolekcie. Fox nepatrí len ku klasickému brandu, ale je doslova závislosťou mnohých vrcholových aktívnych športovcov, na ktoré sa Fox Racing zameriava. 

Od ostatných značiek sa oblečenie pre voľný čas Fox Racing líši hlavne tradičnými pohodlnými širšími strihmi, ktoré sú skrášlené mnohými extravagantnými potlačami. Tieto potlače sú inšpirované práve motokrosovou kolekciou Fox Racing. O najnovšie technologické novinky nie je pripravená ani kolekcia streetového oblečenia. Tá sa môže chváliť napríklad rýchloschnúcimi tričkami vyrobenými z materiálu Dri-Release. Ďalej v tejto kategórii nájdete aj ľahké a pohodlné topánky Fox Motion, funkčné zimné bundy, ktoré majú vysoké hodnoty vodných stĺpcov. Medzi zákazníkmi sú veľmi obľúbené klasické šiltovky v strednom profile so zaguľatenými šiltmi obohatené o veľké logá Fox Racing. Značka nie je určená len pre mužov, ale na svoje si prídu aj ženy a deti. Široká ponuka detských tričiek s vtipnými potlačami alebo veľa rôznych dámskych doplnkov poteší skutočne každého.

Z každej kolekcie značky Fox pre voľný čas si vyberú všetci bez ohľadu na vek či pohlavie. Nové kolekcie sú pripravované pravidelne každý rok vo všetkých kategóriách, teda pánske, dámske i detské oblečenie. Vyberať môžete z jarnej, letnej, jesennej i zimnej kolekcie. Ihneď po vstupe novej kolekcie do predaja, je tá predchádzajúca zlacnená až o 50%. A kde môžete aktuálne aj zľavnené kolekcie zakúpiť? Napríklad od spoločnosti Ndistibution s.r.o, ktorá je výhradným distribútorom značky Fox Racing. Skvelé oblečenie si môžete objednať v e-shope, ktorý nájdete pod odkazom TU , či v kamennej predajni na Revolučnej 5 v Prahe. V súčasnej dobe značku navyše nakúpite za výhodné ceny, na zimnú kolekciu je poskytovaná zľava 20% a jesennú kolekciu 50%. Kúpte si úžasné nohavice s pohodlnými strihmi a materiálmi, šiltovky, kraťasy, svetre, mikiny, bundy, tričká, košele, plavky, čiapky, rukavice, opasky, peňaženky, tašky, batohy, kabelky, šaty a sukne, šály, ponožky a spodná bielizeň , niektoré so zľavou až 50%. Môžete sa obliecť od hlavy po päty a vašu peňaženku to nezruinuje.

Vďaka spolupráci s profesionálnymi športovcami má značka Fox možnosť pracovať na vývinu nových technológií, vďaka ktorým je možné stále zlepšovať športové výkony. Napríklad topánky Fox, ktoré vďaka neustálym inováciám a novým technológiám prinášajú veľkú podporu a pohodlnosť. Veľmi obľúbené sú topánky Fox u jazdcov BMX, downhillových jazdcov a ďalších, ktorí nosia topánky Fox len do tých najextrémnejších podmienok. Dnes už je možné vidieť tieto kvalitné a neprekonateľné topánky aj na uliciach. Stále častejšie ich nosia bežní užívatelia. 

Aké technológie sú na topánky FOX použité?

Technológia MOTION, kedy sú podrážky vyrobené z 5 dôležitých komponentov:

  • 3D modelovaná EVA vložka, ktorá tlmí vibrácie a podporuje klenbu nohy
  • Medzivložkou Rebound Foam, ktorá maximalizuje prenos energie medzi nohou a podrážkou
  • Skylite stielkou čo je ultra ľahká podrážka z EVA materiálu a má úžasné vlastnosti odolné proti otrasu a dlhú životnosť
  • Motion flex grooves pomáha podrážke zvýšiť flexibilitu a prirodzene zvyšovať komfort pri chôdzi
  • Duratrak MDT behúň, ktorý má skvelé protišmykové vlastnosti prevzaté z MX topánok

Skvelá a ultra tenká podrážka Motion z mäkčenej peny je veľmi ľahká a protišmyková. Pýši sa 10-timi spodnými „grooves“ panelmi a je veľmi ohybná. Vďaka mesh panelom na vrchu dobre cirkuluje vzduch a gumový TPR stabilizátor päty drží nohu stále na svojom mieste. Športové a voľnočasové topánky FOX ponúkajú aj TPU chránič na členky a ďalšie funkčné spracovanie pre dokonalý komfort.

Autorom článku je Inzerce. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.