Našľapujte ako PUMA!

Našľapujte ako PUMA!

20. marca 2016, PUMA, Puma jar / leto 2016, obuv, topánky, tenisky, modely tenisiek, Blaze, Suede, Basket, Ignite

Sponzorovanej odkazy:

Nové ročné obdobie si žiada novú obuv! Chcete sa po mesiacoch nosenia čižiem obuť do niečoho pohodlnejšieho a príjemnejšieho? Potom zbystrite pozornosť, spoločnosť PUMA predstavuje pre jar / leto 2016 hneď štyri nové modely tenisiek, ktoré budú pre všetkých zástancov športového štýlu predstavovať hotový raj pre nohy.

Puma 698 Ignite

Ak patríte k fanúšikom kultových topánok R698 z rodiny PUMA Trinomic, ktoré vychádzajú z pôvodného konceptu revolučných bežeckých topánok, ktoré svoju prvotnú podobu získali už na prelome 80. a 90 rokov, potom budete zrejme potešení aj týmto novým modelom. Ten totiž kombinuje práve tieto tenisky s technológiou Ignite. Jedná sa o inovatívnu penu, ktorá je umiestnená v medzipodošve a stará sa tak o vaše maximálne pohodlie a väčšie odpruženie. Asi správne tušíte, že pena bola pôvodne určená pre bežcov. Teraz však PUMA prichádza s unikátnym spojením tejto technológie s klasickým modelom topánok, vďaka čomu si budete môcť neuveriteľný komfort dopriavať každý deň.

Puma Blaze

Aj ďalší model, Puma Blaze, vychádza z obľúbeného staršieho modelu, ktorým sú v tomto prípade topánky Blaze of Glory. Dočkali sa obmeny v podobe moderného dizajnu, čistejšie konštrukcie priehlavku, módneho šnurovania a tiež ľahších materiálov pre čo najpríjemnejšie nosenie.

Core Suede & Basket

S novým prevedením prichádzajú aj dva ďalšie ikonické modely tenisiek – Puma Suede a Basket. Prvý z nich obohatil svet dizajnu aj kultúry už v roku 1968 a podobne je na tom aj model Basket, ktorý svojich fanúšikov zbieral predovšetkým na hiphopovej scéne a stal sa newyorským miláčikom. Novo sa tak všetci zástancovia tejto nestarnúcej klasiky môžu tešiť na nové prevedenie s koženým vrškom s dierovanými detailmi, priedušnou vložkou a tiež pohodlný tvar. Ulice a basketbalové ihriská New Yorku, miesta, kde tieto topánky zožali obrovskú slávu, tu pripomínajú gumové podrážky.

Všetky štyri nové modely značky PUMA pre novú sezónu jar / leto 2016 môžete zakúpiť napríklad v PUMA Concept Store v pražskom OC Palladium a tiež na www.puma.com .

Foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.