Športujte so značkou New Yorker: Vylaďte svoj look novou women kolekciou!

Športujte so značkou New Yorker: Vylaďte svoj look novou women kolekciou!

28. marca 2016, New Yorker Athletics, športové podprsenky, športové nohavice, legíny, topy, šport look, new collection, športová obuv, športová bunda, dámske športové oblečenie, posilňovanie, beh

Sponzorovanej odkazy:

Športové odvetvie značky New Yorker s názvom Athletics prichádza už po niekoľkýkrát s vydarenou kolekciou pre mužov a ženy, ktorí si radi zacvičia. Teraz sa zameriame na novú women kolekciu New Yorker, ktorá je dokonale vytvorená pre všetky milovníčky športových aktivít. Ženy tu nájdu všetko, čo, z hľadiska módy, pri svojich fyzických výkonoch potrebujú. Oblečenie, obuv a doplnky New Yorker Athletics sú nielen praktické, ale aj veľmi vkusné.

Women kolekcia New Yorker Athletics

Čo všetko je teda pri športoch akými sú beh, jóga, posilňovanie, spinning, bosu a iné vlastne potrebné? Hlavne kvalitné, pohodlné a pekné oblečenie. V najnovšej women kolekcii New Yorker nájdete všetky športové módne kúsky – topy, nohavice, podprsenky, bundy, topánky aj potítka.

Bez nich by to nešlo – športové podprsenky

Vyložene dámskou záležitosťou sú v športovej móde športové podprsenky. Bez pohodlnej podprsenky by to pri žiadnej náročnej fyzickej aktivite jednoducho nešlo. New Yorker ponúka svojim zákazníčkam ihneď niekoľko modelov dámskych športových podprseniek. Líšia sa strihom aj farbou. Dvaja z modelov majú vyplnené košíčky, silné ramienka križujúce sa na chrbte, komfortné plastové zapínanie a navrch sieťovinu. Úplne odlišná je však šedá športová podprsenka New Yorker s dômyselným zapínaním vpredu.

Sexy športové legíny

Veľká váha sa prikladá aj dámskym športovým nohaviciam, alebo ak chcete legínam. New Yorker ich preto ponúka ihneď niekoľko. Niektoré z nich svojou farbou ladia k topom a podprsenkám a tvoria tak dokonalý pár. Všetky však môžete obliekať aj k úplne iným módnym kúskom určených na šport.

Univerzálna športová obuv

Kolekcia Athletics ponúka dámam aj jeden z modelov topánok, ktoré sú nielen veľmi pekné na pohľad. Dominantná ružovo-čierna kombinácia nadchne zaručene každú zo žien. Obuv je skvelá predovšetkým pre svoju variabilitu a využitie na širokú škálu športových úkonov. Môžete si v nich ísť zabehať do parku, zacvičiť do telocvične alebo zatrénovať do posilňovne.

Tieto a niekoľko ďalších skvelých kúskov na vás čaká práve v novej dámskej kolekcii New Yorker Athletics, takže si ju nenechajte rozhodne ujsť a vytvorte s ňou svoj nový športový look!

Zdroje: New Yorker

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, spodná bielizeň, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.