Jar 2016 s Pumou a fenomenálnym Usainom Boltom!

Jar 2016 s Pumou a fenomenálnym Usainom Boltom!

1. apríla 2016,

Sponzorovanej odkazy:

Usain Bolt, najväčšia ikona súčasnej atletiky a najrýchlejší muž sveta bol prizvaný, aby v spolupráci so svetovou športovou značkou PUMA pomohol vytvoriť novú kolekciu na jar / leto 2016, ktorá bude spájať lifestyle a šport. Ako výsledok vyzerá?

Športový štýl s kvapkou elegancie

Lifestylová kolekcia Puma s Usainom Boltom nemohla samozrejme hľadať inšpiráciu nikde inde ako na bežeckej trati. Pri tvorbe bol tiež braný ohľad na blížiace sa Letné olympijské hry v Riu de Janeiro, kde nebude tento fenomenálny bežec chýbať. Nečakajte však rýdzo športové kúsky, kolekcia sa snažila športový štýl prepojiť s elegantnými strihmi a materiálmi.

Štýlovo a pohodlne s logom UB

V kolekcii nájdete hŕbu ležérnych kúskov pre voľný čas, nechýbajú teda pohodlné tepláky, tričká, bundy, čiapky ani batoh. Na všetkom nájdete vyšité logo s iniciálami športovcov UB a charakteristickou čiernou pumou. Môžete sa rozhodnúť, či vám pristane skôr sivá alebo čierna varianta jednotlivých kúskov. Aj voľba farieb tak podtrhuje elegantnejšie ladenie kolekcie, v ktorej je stále zachovaná potrebná dávka komfortu jeho nositeľov.

Noste víťaznú pózu aj vy!

Okrem loga UB sú však kúsky z kolekcie PUMA x Usain Bolt ozvláštnené aj ďalšími prvkami. Môžeme tu nájsť tričko UB Logo Tee zobrazujúce legendárnu pózu tohto jamajského šprintéra, kedy sa vztýčeným ukazovákom vzhliada k nebu, alebo tričko UB Number 86 Tee, kde toto číslo reprezentuje Boltov rok narodenia. Ku kompletu bundy, teplákov a trička môžete pridať už spomínanú snapback šiltovku Flatbrim a batoh Apex. Či už si z kolekcie PUMA x Usain Bolt vysnívate čokoľvek, všetko si môžete zaobstarať napríklad v obchodoch UrbanStore na Václavskom námestí v Prahe, vybraných predajniach A3Sport a Intersport. Nakupovať však môžete aj z pohodlia domova, a to nielen na stránkach Puma.com , ale tiež na Urbanstore.cz alebo a3sport.cz . Pripravte sa na Letné olympijské hry v Riu už teraz!

Foto: PUMA

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.