Málo známe spôsoby mužskej príťažlivosti

Málo známe spôsoby mužskej príťažlivosti

22. marca 2016, pánska spodná bielizeň, pánske šperky, Phalosan, trendy, príťažlivosť

Módny svet je pestrý a rozmanitý, zahŕňa mnohé oblasti, nielen módu a doplnky, ale aj šperky, parfumy, motorizmus, alebo intimitu. Aj tam sú poznať módne zmeny, vývoj aj výstrelky. Medzi málo známe spôsoby mužskej príťažlivosti patria tri módne sféry – uhádnete ktoré?

Do sveta módy je poňatý svet žien, detí a mužov. A súčasný muž (rovnako ako žena) je úplne iný ako ten pred rokmi. Dnešní muži sa zaujímajú viac o vzhľad, starajú o seba, bavia ich súdobé módne trendy a zaujímajú sa o mnohé veci, o ktorých ich predchodcovia nemali tušenie.

Pánska móda

Móda pre mužov nie je len o oblečení – oblekoch, košeliach, tričkách, svetroch a džínsoch, ale aj o módnych doplnkoch – napríklad o šperkoch. Súčasné šperky pre mužov sú práve tak bodkou pánskeho outfitu ako toho dámskeho. Aj muži sa radi krášlia a zdobia. K dispozícii majú širokú ponuku príveskov, náramkov, náušníc, prsteňov, retiazok, spôn na peniaze a na kravaty, prívesky na kľúče alebo napríklad manžetové gombíky. A prečo vlastne nie? Aj drsný svet mužov môže byť šik a trendy!

Aj pod oblečením

Áno nielen čo sa týka tričiek a nohavíc, ale aj spodnej bielizne sa móda dotýka. Vo svete nežného pohlavia oplýva čipkou a zvodnosťou, v tom mužskom sa orientuje na typy a druhy praktickej aj sexi pánskej spodnej bielizne vo forme celých súprav, trendy trenírok a boxeriek, alebo slipov, ale tiež frčia pánske tangá. Čipku tu príliš nehľadajte, ale nevšedné materiály a strihy nájdete aj medzi pánskou spodnou bielizňou.

Trendy zasahujú aj intimitu

Módne trendy sa však nevyhýbajú žiadnej oblasti. Ani intimite. V súčasnom mužskom svete je hitom jedinečný a moderný Phalosan ako možnosť úpravy mužských intímnych partií. Podobný spôsob poznali a využívali úspešne už domorodé africké kmene, a dnes je podoba prístroja natoľko komfortná a efektívna, že môže byť využitie Phalosanu prospešné pre mužov v mnohých ohľadoch. Tak prečo to nevyužiť?

Zdroj foto: Plus4cm.com; Najpradlo.sk; Sperky.in

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii doplnky, ostatné, pánske oblečenie a šperky a hodinky.