Buďte trendy s NEW YORKER kolekciou pre JAR / LETO 2016

Buďte trendy s NEW YORKER kolekciou pre JAR / LETO 2016

26. februára 2016, New Yorker, kolekcia jar / leto 2016, trendy, Fishbone, Fishbone sister, Censored, Smog, Amisu, plavky, kvetinové vzory, etnické vzory, denim, strapce, Boho, kolesové sukne, oblečenie pre mladých

Sponzorovanej odkazy:

Aj keď sa vám môže zdať, že teplá sezóna je v nedohľadne, módna značka New Yorker je už pripravená s kolekciou jar/ leto 2016. Po- vianočné výpredaje už pomaly končia a je na čase dať na pulty obchodov niečo nové. Ak chcete zistiť, aké budú tento rok trendy, malú ochutnávku vám môže ponúknuť práve kolekcia New Yorker.

Fishbone

V mladistvých kolekciách Fishbone nájdete oblečenie, obuv a módne doplnky pre nedospelých pánov. Trendy budú najmä tričká s najrôznejšími tropickými a kvetinovými potlačami. Najrozšírenejším modelom sú však šortky odlišných farieb a materiálového prevedenia. A zrejme sa ani na jar a v lete neobídete bez pokrývok hlavy. New Yorker Fishbone ponúka šiltovky aj trendy čiapky beanies!

Fishbone sister

Dámska odnož sekcie Fishbone je Fishbone sister, v ktorej mladé dámy nájdu aj veľa netradičných kúskov. V tohtoročnej jarnej aj letnej sezóne si New Yorker pre svoje slečny pripravil veľa denimových kúskov od vestičiek po šortky. Tešiť sa môžete aj na potlače Walta Disneyho a kolesové sukne s vysokým pásom.

Smog

V kolekcii Smog pre mužov si vyberú všetky vekové kategórie. Riflové šortky a nohavice, košele a tričká s výstrihom do V. Do tejto kolekcie New Yorker zahrnul aj nevšedný módny hit u pánskeho sortimentu, ktorým sú potlače sexi dievčat na tričkách a tielkach.

Amisu

U Amisu sa zase naopak premietnu nude odtiene a Boho romantický štýl. Nájdete tu kabelky so strapcami, kvetinové vzory, široké nohavice, krajkové blúzky a šaty, overaly a šortky s etnickými vzormi či letné sandálky.

Censored

Ak navštevujete kamenné obchody značky New Yorker pravidelne, zaiste ste si všimli aj ponuky spodnej bielizne. New Yorker vždy príde s niečím originálnym. V sekcii Censored na jar / leto 2016 sa skutočne módna značka rozvášnila. Sexy a vyzývavé kúsky ako krajková spodná bielizeň, negližé, body, tvarovacie prádlo, spodná bielizeň s leopardím vzorom a mnohé ďalšie.

Censored swimwear

V kolekciách pre teplú sezónu nemôže samozrejme chýbať ani ponuka plaviek. New Yorker má pripravené najrôznejšie modely pre mužov aj ženy. V kurze budú u plaviek predovšetkým kvetinové, tropické a etnické vzory, ktoré môžu pokrývať plavky celé alebo byť spomenuté len okrajovo v podobe strapcov či korálikov.

Foto: New Yorker

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.