Nesmrteľné džínsy - Levi's a spol.

Nesmrteľné džínsy - Levi's a spol.

29. februára 2016, džínsy, pánske džínsy, dámske džínsy, džínsy levis, džínsy diesel

Sponzorovanej odkazy:

Nedáte dopustiť na nadčasové džínsy? Na celom svete snáď nie je používanejšej látky na výrobu nohavíc ako džínsovina (denim). Ak sa rozhliadnete okolo seba, takmer každého uvidíte v rifliach. Denim je jednoducho základnou súčasťou každého šatníka.

Levi Strauss & Co.

Málokto vie, že dnes vysoko cenená a používaná tkanina prešla veľkým vývojom. Pôvodné džínsy si nechal v roku 1873 v USA patentovať Levi Strauss ako pracovné nohavice pre zlatokopov. Džínsy boli pôvodne šité zo stanovej látky.

Džínsy Levi Strauss & Co. sa dnes predávajú vo viac ako 110 krajinách po celom svete.

Klasické rifle sa osvedčili ako oblečenie pre voľný čas. Nosia sa doteraz.Klasické rifle sa osvedčili ako oblečenie pre voľný čas. Nosia sa doteraz.

Diesel

Diesel je inovatívnou módnou značkou, ktorá od svojho vzniku v roku 1978 zažíva neskutočný boom. Zakladateľ značky, Renzo Rosso, prestíž svojej značky staval na filozofii vášne, sebavyjadrenia a veľkej individualite. Diesel nie je len oblečenie a denim: Je to životný štýl!

Dámske džínsy

V dámskej kolekcii džínsov nájdete všetky štýly a strihy od bokových cez slim po bootcut.

Je čas na nový kúsok?

Vyberajte tie pravé džínsy s ohľadom na vašu postavu. Hravo tak môžete zakryť prípadné nedostatky. Ak ste plnoštíhla, nezaobstarávajte si džínsy s prehnanými detailmi, ktoré pritiahnu pozornosť na problémové partie. Majte na pamäti, že nízko posadené vrecká sedacie partie opticky zväčšujú, džínsy bez vreciek lepšie sedia štíhlym ženám. V prípade širších bokov siahnite po rovno šitých nohaviciach. Ak máte chlapčenskú postavu, tak bedrové nohavice sú pre vás tie pravé. Džínsy do pása naopak zakryjú väčšie bruško a nohy opticky predĺži vyšší pás.

Módni stylisti odporúčajú kupovať o číslo menšie džínsy, pretože pridaný streč do tkaniny spôsobí časom vyťahanie látky.Módni stylisti odporúčajú kupovať o číslo menšie džínsy, pretože pridaný streč do tkaniny spôsobí časom vyťahanie látky.

Pánske džínsy

Ani páni neprídu skrátka a dnes môžu vyberať z nepreberného množstva farieb a strihov.

Záruka kvality

Vždy siahnite po overených značkách džínsov. Pravý modrý denim sa totiž často imituje lacnejším spôsobom výroby. Ten pravý je po líci farbený a po rube režný. Za nohavice síce dáte viac peňazí, ale radosť vám budú robiť určite o dosť dlhšie, než ich napodobeniny. So značkovými džínsami od Levi Strauus & Co a Diesel neurobíte nikdy chybu.

Úvodné foto: KrisKrüg / Flickr.com; Ďalšie zdroj foto: Levi.com; Diesel.com;

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.