Ako ľahko riešiť každodennosť s Lindex Sport

Ako ľahko riešiť každodennosť s Lindex Sport

19. marca 2016, Lindex, Lindex Šport, športová podprsenka, športové oblečenie, športový top, športové legíny

Sponzorovanej odkazy:

Dodržiavate poctivo svoje novoročné predsavzatia a potíte sa niekoľkokrát týždenne v posilňovni, alebo je už skrátka cvičenie vaším životným štýlom? Potom si iste zaslúžite nový športový kúsok do svojej skrine. Lindex nám prináša kolekciu nielen vysoko funkčných, ale tiež super štýlových športových kúskov, v ktorých sa budete vo svojom obľúbenom fitness centre cítiť skvele.

Farby, ktoré vás nakopnú!

Lindex nie je len dámska móda. Zakúpiť tu môžete oblečenie pre mužov aj deti a v neposlednom rade sa ich dôležitou súčasťou stala aj športová móda. Nová kolekcia bezpochyby púta pozornosť. Je ladená do farieb, ktoré vás okamžite nabijú energiou toľko potrebnou každému športovému výkonu – modrú, tyrkysovú, horčicovú. Priaznivci klasických a nenápadných farieb však tiež neprídu skrátka, na topy, nohavice aj športové podprsenky v čiernej či šedej farbe Lindex Sport tiež nezabudol.

Športové topy, legíny aj podprsenky

Kolekcia Lindex Sport obsahuje takmer všetko, čo k cvičeniu potrebujete. Nechýbajú tu športové topy. Vybrať si môžete medzi jednoduchým topom v tlmených farbách a topom s extravagantnými potlačami. Samozrejmosťou je použitie priedušného a rýchloschnúceho materiálu pre maximálny komfort. Nevyhnutnosťou sú samozrejme aj športové podprsenky. U Lindexu sa môžete tešiť na potrebnú podporu aj pohodlie a tiež módny vzhľad. Jedna z podprseniek je opatrená praktickým širokým elastickým pásom, ktorý vyzerá štýlovo a zároveň drží podprsenku na svojom mieste po dobu cvičenia. Štýlové topy môžete ešte doplniť o športové legíny v rovnakom dizajne. Váš tréning bude vďaka rýchloschnúcim a priedušným materiálom dokonalý! K svojmu športovému outfitu môžete pridať aj atraktívne členkové ponožky s elastickým lemom z pohodlného strečového materiálu.

Športové kúsky sú pre mnohých z nás niečo ako každodenná móda. Nosíme ich často a potrebujeme, aby nás nesklamali. Lindex Sport kladie okrem skvelého dizajnu samozrejme dôraz aj na maximálne pohodlie pri nosení športových kúskov a sľubuje perfektnú funkčnosť. Vášmu tréningu už nič nabrání!

Foto: Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.