Šik aj pre všedné dni - šperky od H & M

Šik aj pre všedné dni - šperky od H & M

21. februára 2016, H & M, eshop H & M, šperky

Sponzorovanej odkazy:

Kolekcie značky H & M nás lákajú na trendy modely, limitované edície a stále rozširovanie sortimentu. Medzi obľúbené produkty sa rýchlo zaradili šperky a ďalšie doplnky. Šperky H & M je možné využiť pre mnohé príležitosti, ale predovšetkým veľmi ľahko skombinovať s oblečením tejto populárnej značky. Možno aj to je jedným z cieľov – preniesť módne oblečenie a doplnky do ulíc. Prinútiť všetkých z nás k zamysleniu sa nad tým, ako sa obliekame a ako chceme pôsobiť na ostatných. Môžu nám k celkovému štýlu dopomôcť šperky?

Každá módna etapa si nesie svojich obľúbencov. Šperky sa objavujú po celé stáročia, len sa neustále modifikujú. Niekedy dostáva prednosť minimalistické poňatie, inokedy sa kocháme nad mohutnými šperkami. H & M ponúka obe varianty. Je pravdou, že trend sa poslednou dobou uberá skôr k mohutným šperkom, ale jarná sezóna 2016 sa nezadržateľne blíži a možno nás dosť prekvapí.

Šperky značky HMŠperky značky HM

H & M šperky a oblečenie

Prečo nakupovať šperky súčasne s oblečením? Pretože celý outfit dokonale vyladíte v jeden okamih. Vyvarujme sa vopred plnej šperkovnici, z ktorej ale šperky nevyberáme, pretože sa nám k ničomu nehodia. Premýšľajme nad nákupmi systematicky a užívajme si možnosti jednoduchej kombinácie šperkov a oblečenia. Módni návrhári značky H & M dobre vedia, ako svoje kolekcie vytvárajú a ako všetky kúsky vzájomne kombinovať. Ako inšpirácia nám môžu poslúžiť ofiliální stránky HM.cz, kde sa nachádza aj e-shop.

Neprehliadnite ani balenie náramkov na ruku imitujúce perly v niekoľkých farebných odtieňoch. Iste vás poteší výpredajová cena nesúca pod svojimi krídlami „viac kúskov za jednu cenu.“

Náhrdelník; Balenie náramkovNáhrdelník; Balenie náramkov

Eshop H & M ako inšpirácia

Pozrime sa na niekoľko typov šperkov z eshopu. Vyberáme medzi náhrdelníkmi, náramkami na ruku, náušnicami a prsteňmi. Čoskoro si všímam využitia kameňov v kolekcii. Vyzerajú sofistikovane a pomerne originálne. Zakúpiť s nimi môžeme celé sady.

Sada šperkovSada šperkov

Lákajú ma tiež minimalistické náušnice a náhrdelníky. Mnohé mi pripomínajú geometrické tvary, ktoré boli iba prenesené z papierového náčrtku a zhmotnené v šperku.

Šperky H & M perfektne dotvárajú kolekcie značky a tvoria onú ​​pomyselnú čerešničku na módnej torte pre každý všedný deň.

Zdroj fotografií: HM.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina Bečková. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.