Teraz môžete byť sexy a pružná ako PUMA!

Teraz môžete byť sexy a pružná ako PUMA!

15. februára 2016,

Sponzorovanej odkazy:

Malými krôčikmi sa blíži jar. Niet teda divu, že svetová športová značka PUMA už predstavuje svoju kolekciu na jar a leto. Značka PUMA vie, aké sú dnešné ženy a čo očakávajú.

Dnešné ženy sú aktívne, statočné, sebavedomé, odhodlané a náročné, a to ako na seba, tak aj na svoje okolie. Nemajú čas strácať čas. Sú neustále v pohybe a rozdanú energiu potrebujú tiež niekde nabrať späť. Majú rýchly životný štýl a šport im pomáha zostať vo forme. Nová športová tréningová kolekcia cieli priamo na ne – na ženy s aktívnym životným štýlom.

Tenisky Pulse XT Core

PUMA prináša pre túto sezónu dámske topánky Pulse XT Core v jedinečných farebných kombináciách. Topánky sú navrhnuté pre funkčný tréning, drážky po celej dĺžke topánky umožňujú potrebnú a maximálnu flexibilitu a dynamický pohyb. Topánky parádne padnú, sú priedušné, pohodlné a pružné. Vďaka medzipodrážke sú topánky extrémne ľahké. Pevná gumená podošva navyše umožňuje plný kontakt so zemou pre tvrdý tréning.

Športy podprsenky PWRSHAPE Forever Bra

Tréningová kolekcia ponúka tiež športové podprsenky PWRSHAPE Forever Bra. PUMA ich vyvinula na základe výskumu a testovania samotnými športovkyňami. Podprsenky sú vďaka tomu pohodlné a poskytujú potrebnú podporu pri tréningu. Sú ideálne aj pre každodenné nosenie pri všetkých typoch športových aktivít, a to vrátane behu na bežeckom páse aj v teréne. Funkčné materiály odvádzajú pot od pokožky a sú extrémne komfortné. Ramenné popruhy pomáhajú minimalizovať a stabilizovať nárazy a športový strih umožňuje neobmedzený pohyb. Rovnaké vlastnosti má aj podprsenka PWRSHAPE Cardio Bra s odvetrávanými košíčkami a nastaviteľným dolným pásom.

Trendy legíny PWRSHAPE Tight

Legíny PWRSHAPE Tight poskytujú pohodlie aj potrebnú sebadôveru. Elastický materiál a zvýšený pružný pás umožňujú maximálnu kompresiu, ktorá pomáha pri športových výkonoch. Sieťované panely po stranách nohavíc sú zárukou priedušnosti. Perfektne priľnú k telu a poskytujú podporu počas najrôznejších športových aktivít. Technológia DryCELL odvádza pot od pokožky a udržuje ju počas tréningu v suchu a pohodlí. Dizajn s postrannými pásmi v odlišných farbách vytvára lichotivú siluetu a minimalistické švy redukujú dreňou.

Zdroj foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Veronika Maschková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, spodná bielizeň, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.