Outdoor street kolekcia NikeLab ACG Holiday 2015

Outdoor street kolekcia NikeLab ACG Holiday 2015

8. februára 2016, outdoorové oblečenie, outdoorové nohavice, outdoorové bundy, street oblečenie, Nike

Sponzorovanej odkazy:

Snáď každý z nás pozná značku Nike. Táto značka sa zapísala do podvedomia predovšetkým ako športová značka s vysokou kvalitou a funkčnosťou. Oblečenie a doplnky Nike sú elegantné a moderné, a preto sa dobre nosia!

V sortimente od značky Nike dnes môžete vyberať od športových tričiek, nohavíc, búnd až po obuv a doplnky určené, ako pre fitness a behanie alebo len tak na prechádzku do mesta. Vyberú si všetci napriek vekovými kategóriami i nováčikovia či profesionáli športu.

Outdoor street do dažďa a plieskaníc

Novú kolekciu má na svedomí riaditeľ pre dizajn NikeLab Jarrett Reynolds a jeho práca ide ruka v ruke s predošlými kolekciami a spĺňa tak vysokú záruku kvality. To je recept stojaci za úspechom tejto svetoznámej značky už od 70. rokov, kedy Nike vznikol. V ACG Holiday 2015 nájdete funkčné outdoorové športové oblečenie s modernými prvkami tzv. pouličného štýlu, ktoré vás ochráni pred mrazom, vetrom a dažďom.

Kolekcia plná inovácií

Dizajnéri sa zamerali na prepojenie štýlu a funkčnosti. Výsledkom je bunda NikeLab ACG 2-in-1 Long Bomber Yacht, ktoré svojho majiteľa dokonale ochránia pred sychravým dažďom. Počas športovania potom umožnia bundu zložiť a vďaka systému popruhov ju využiť ako batoh na nákup do supermarketu. Výrobcovia mysleli na všetko a do bundy včlenili vrecká na čokoľvek – od kľúčov, cez mobilný telefón až po krokomer.

Flyknit Lupienok SFB

ACG Holiday 2015 takisto predstavuje outdoorovú obuv Flyknit lupienok SFB, u ktorej dizajnéri zvolili kombináciu vodotesnej kože a vodeodolného materiálu Flyknit. To zaručuje teplo a zároveň priedušnosť. Pamäťová pena okolo členku poskytuje dostatočné pohodlie bez obmedzenia pohybu. Kvalitná podrážka je vyrobená zo zmesi lepkavej a tvrdej gumy, vďaka ktorej odpadá starosť so zasneženými a namrznutými chodníkmi a nehodami na nich.

Zrátané a podčiarknuté: Nike sám o sebe zaručuje kvalitné a funkčné výrobky aj príjemný vzhľad, čo ocenia mnohí priaznivci značky. Nemožno pochybovať o tom, že sa nová kolekcia jej tvorcom jednoznačne vydarila. Zimná kolekcia NikeLab ACG Holiday 2015 je v predaji od 3. decembra minulého roku v obchodoch a na webových stránkach Nike.com.

Zdroj foto: Nike

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii módni návrhári, pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.