Oslávte Valentín so značkou Halada - Valentínsky špeciál Halada

Oslávte Valentín so značkou Halada - Valentínsky špeciál Halada

4. februára 2016, darčeky k Valentínovi, šperky, šperky Halada, valentínska kolekcia Halada

Sponzorovanej odkazy:

Správna chvíľa vyznať lásku sa nájde každý deň. Ak však patríte medzi tie zábudlivé alebo veľmi vyťažené, využite na to aspoň deň svätého Valentína, najromantickejší deň v roku. Prejaviť lásku a náklonnosť možno mnohými spôsobmi, ale jeden u žien zaboduje vždy – darček na Valentína v podobe šperku. Prácu vám uľahčia napríklad šperky Halada. Táto značka totiž vytvorila špeciálnu valentínsku kolekciu, ktorá bude jednoznačne tou správnou voľbou.

Nechajte sa zviesť nenápadnou eleganciou

Celá kolekcia zaujme predovšetkým svojou jemnosťou a romantickými motívmi, ktoré ku dňu svätého Valentína neodmysliteľne patria. Nejedná sa však len o klasické a nestarnúce srdiečka rôznych tvarov a veľkostí, ale aj o štvorlístky, veľmi obľúbené znaky nekonečna aj ďalšie zaujímavé motívy. Zo všetkých však vyžaruje láska a náklonnosť, ktorú tak vďaka šperkom môžete ľahko prejaviť aj vy. Kolekcia potom ponúka aj možnosť voľby medzi rôznymi materiálmi podľa toho, ktorý vašej žene a vyvolenej pristane najviac.

Šperky pre každú príležitosť

Valentínska kolekcia šperkov Halada je natoľko rôznorodá, že tu môžeme objaviť klenoty pre mnoho príležitostí. Z niektorých čiaš elegancie už na prvý pohľad a môžu byť doplnkom pre vzácne príležitosti, iné sa naopak hodia pre každý všedný deň. Do druhej skupiny patrí napríklad náramok Capolavoro z jemnej vinutej kože, ktorý môžete zakúpiť v mnohých rôznych farbách. Tento neobyčajný kúsok zdobí uzáver v tvare srdca s briliantom v ružovom, bielom alebo žltom 18 karátovom zlate.

Povedzte to srdcom

Ak si prajete, aby mala žena vášho života vaše srdce stále pri sebe, bude pre ňu výborným darčekom k Valentínovi retiazka či náušnice s motívom srdca. Rozhodnúť sa v tomto prípade môžete medzi zlatom a striebrom a vybrať tak ten materiál, ktorý váš náprotivok preferuje. Náušnice aj retiazky so srdcovými príveskami sú veľmi jemné, ženské a budú tak ladiť s každou romantickou dušou. Vďaka svojej univerzálnosti budú navyše perfektným doplnkom outfitu pre každú príležitosť.

Foto: Halada

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.