Výpredaj spoločenských šiat

Výpredaj spoločenských šiat

17. februára 2016, spoločenské šaty, výpredaj

Sponzorovanej odkazy:

Takmer každá z nás raz za čas vyrazí na nejakú spoločenskú akciu, či už na ples, večierok, svadbu, promóciu, či do divadla. Jedinečné momenty si zaslúžia aj vhodný spoločenský odev.

Našli sme pre vás tipy na spoločenské šaty za prijateľné ceny, ktoré nezruinujú vašu peňaženku. Aktuálne početné výpredaje ponúkajú pestrú škálu krásnych kúskov, z ktorej si vyberie každá. K dispozicii sú krátke, dlhé, čipkované, so štrasom, flitrami a aplikáciami. Môžete vyberať zo širokej ponuky pre rôzne príležitosti a podľa svojho vkusu.

Voľba vhodných šiat

Prvé, čo každého upúta, je farba šiat. Starostlivo teda vyberajte takú farbu a odtieň, ktorý korešponduje s vašou pleťou a vlasmi. Pri výbere šiat myslite aj na ich dĺžku a vždy ich skúšajte s obuvou, ktorú chcete na akciu obuť. Predídete tak roztrhnutiu šiat pri prišliapnutí a napríklad aj nechcenému pádu.

Buďte zvodná

Využite svojich predností a vystavte svoj pekný dekolt! Siahnite po šatách s korzetovým šnurovaním. Pre malé postavy štylisti odporúčajú dlhé šaty, ktoré predĺžia postavu. Majiteľky štíhlych nôh naopak môžu pokojne vyraziť v šatách v skrátenej dĺžke a vystaviť na obdiv svoje nôžky.

Na TrendyModa.cz nájdete jemné ružové šifónové šaty s kamienkami za 29 eur a béžové plesové šaty so zlatými flitrami kúpite na DamskeTrendy.cz tiež za príjemných 29 eur. Mentolové plesové šaty s výšivkou ponúka Trendy-obleceni.cz a budú vás stáť iba 34 eur.

Čipka hrá prím

Čipkované šaty sú vhodné na všetky spoločenské udalosti. Je to klasika, ktorá tento rok frčí. V dlhých šatách s čipkovou aplikáciou jednoducho nemôžete urobiť chybu. Všetky modely dlhých šifónových šiat s čipkou zakúpite na Trendy-obleceni.cz. Môžete vyberať z niekoľkých farieb.

Netradičné modely

Ste odvážna a môžete sa pochváliť dokonalou postavou? Skúste siahnuť po netradičných modeloch, v ktorých budete za hviezdu. Dámske spoločenské šaty bez ramienok v ružovej a v orgovánovej farbe značky Melrose zakúpite na Pontustextil.cz. Ružové šaty so sexy riešenou sukňou na vás čakajú v eshope Trendy-obleceni.cz.

Zdroj foto: TrendyModa.cz; DamskeTrendy.cz; Trendy-obleceni.cz; Pontustextil.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a zľavy a výpredaje oblečenia.