Povianočný výpredaj čižiem je v behu!

Povianočný výpredaj čižiem je v behu!

9. januára 2016, čižmy, čižmy výpredaj, čižmy dámske výpredaj, zimné čižmy výpredaj, dámske čižmy výpredaj

Sponzorovanej odkazy:

Vianoce sú za nami a na rad prichádzajú veľké zľavy a výpredaje. Nastáva ideálna doba pre nákup zimných búnd a obuvi v akcii. Výpredaj láka na dámske čižmy, ktorých ceny mnohokrát klesajú až na polovicu pôvodnej ceny.

Čižmy Baťa – tipy zo zliav

V obchodoch Baťa nájdeme v súčasnosti pomerne široké zastúpenie známych značiek. Preto aj výber dámskych čižiem je pomerne pestrý. Pozrime sa na niekoľko modelov, ktoré aktuálne zakúpime za veľmi priaznivé ceny.

Zdroj foto: Bata.czZdroj foto: Bata.cz

Online eshop ponúka výber čižiem i z pohodlia domova. Členenie v hlavnom menu nám poskytne dve kategórie – elegantné a neformálne čižmy. Ale aj napriek lákavému pohodliu od stola, je vhodné si čižmy zájsť vyskúšať priamo na predajňu. Zo zliav sú v kurze v januári predovšetkým zimné čižmy.

V ponuke je veľa čižiem na podpätku. Vďaka trendu širokých podpätkov je ich nosenie komfortné a zároveň štýlové. Nezabudnime však na obľubu podpätkov úzkych (až ihlových). Letná sezóna 2016 uvíta topánky do špičky a úzke podpätky, preto voľbou takýchto čižiem určite uspejete aj v nasledujúcej sezóne.

Humanic čižmy vo výpredaji

Tiež v predajniach Humanic pátrame po zľavách na čižmy. Bingo! Ceny sa lámu často v polovici a lákajú nás i na kúsky, ktoré by sme iste oželeli – ale keďže sme ženy, berieme túto výzvu vážne. Prečo neoživiť botník originálnym modelom za výhodnú cenu?

Zdroj foto: Humanic.netZdroj foto: Humanic.net

Internetové rozhranie Humanic je tiež pomerne prehľadné. Hneď na úvodnej strane sme vtiahnuté do víru zliav. Vyberáme z hodnôt do 29, 49, 99 eur. Čižmy sú tu tiež na šnurovanie a vysoké do polovice lýtok. Tento štýl ocenia najmä športovo založené povahy.

Zdroj foto: Humanic.netZdroj foto: Humanic.net

Ecco a Geox lákajú na zľavy

Akčné ceny čižiem sa tiež objavujú na predajných pultoch značiek a zdôrazňujú funkčnosť a kvalitu – napríklad ako Ecco a Geox. Avšak ani tieto aspekty nebránia značkám vo vytváraní štýlových kolekcií vhodných pre každodenné nosenie. Kto nás viac zláka svojou ponukou? Ecco alebo Geox?

Zdroj foto: Geox.comZdroj foto: Geox.com

Úvodný obrázok: Geox.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina Bečková. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.