Netradičné zásnubné a snubné prstene

Netradičné zásnubné a snubné prstene

23. januára 2016, zásnubné prstene, snubné prstene

Rozhodli ste sa s partnerom, že je tá správna chvíľa pre formálne spojenie vašich životov? Potom vám už vopred gratulujeme, ale ste ešte len na začiatku. Na prvom mieste sú zásnuby a až potom svadba. A zásnuby sa nezaobídu bez krásneho prsteňa, ktorý neskôr doplní ten snubný.

Nezabúdajte na zásnuby

Niekto zásnuby tak trochu vynecháva, ale nie je to škoda? Je to vlastne taký prvý krok k svadbe. Aký zásnubný prsteň bude ten najkrajší pre vašu nastávajúcu? Chcete s ňou stráviť zvyšok svojho života, takže by to malo byť niečo extra. Na trhu je veľa druhov prsteňov, takže voľba nie je jednoduchá. Pokiaľ ale svoju druhú polovičku dobre poznáte, určite vyberiete ten pravý zásnubný prsteň, z ktorého bude nadšená.

Zvoľte niečo neobyčajné

Chcete pre vašu budúcu ženu zohnať niečo úplne jedinečné? Porozhliadnite sa po svadobných setoch. Ide o kombináciu zásnubného a snubného prsteňa. Prstene sú vyrobené tak, aby k sebe ladili a zapadali do seba. Žena ich teda pokojne môže nosiť na jednom prste oba naraz. Zásnubný prsteň býva tenký, keď k nemu pridáte aj ten snubný vznikne z toho dvojitý prsteň. Možno v tom vidieť symboliku toho, že svadbou sa váš vzťah stáva silnejším a pevnejším.

zdroj: sperky-a-diamanty.skzdroj: sperky-a-diamanty.sk

Tento eternity prsteň môžete kúpiť za 1572 €.

Pre svoje drahé môžete zaobstarať tiež eternity prstene, ktoré sú vhodné ako zásnubné aj svadobné obrúčky. Ide o prstene s výnimočným dizajnom, ktoré disponujú zdobením po celom obvode. Symbolizujú tak nekonečno a večnosť vášho záväzku. Eternity prstene nájdete v rôznych prevedeniach, či už ide o kamene, farby i kov. V ponuke sú prstene jednoduché, nežné aj extravagantné.

Ak si chcete navzájom dokázať, že vo svoju lásku a vzťah naozaj veríte, vyberte pre svoje snubné prstene platinu. Platinové prstene sú odolné a trvanlivé. Pre šperk na celý život ideálny materiál. Navyše je platina hypoalergénna a tým pádom vhodná pre alergikov.

Úvodný obrázok: sperky-a-diamanty.sk

Autorom článku je Nikol Havlatová. Článok nájdete v kategórii ostatné a šperky a hodinky.