Tohtoročnú zimu ovládnu hrejivé maxi šály

Tohtoročnú zimu ovládnu hrejivé maxi šály

12. decembra 2015, sala, scafr, trendy, zima, winter, maxi, hrejivá, fur, kožušinové, pléd

Sponzorovanej odkazy:

Vyzerajú veľmi štýlovo, sú príjemné na dotyk a hlavne ich môžete uviazať na niekoľko spôsobov. Hrejivé maxi šály vám spríjemnia tohtoročnú zimu a navyše krásne doladia vaše kabátiky a bundy. Z maxi šálov si tiež môžete urobiť pončo či prikrývku cez ramená, veľmi si ich obľúbili svetové hviezdy, ktoré často cestujú, pretože ich v lietadle môžu použiť ako deku a zabaliť sa do nej. Pri veľkých mrazoch do nich môžete schovať polku tváre. Veľký maxi šál ľahko skombinujete s kabátikom aj kratšou bundou, hodí sa k celopletenému outfitu, ale aj k športovejšiemu alebo elegantnému oblečeniu. Je teda čas oprášiť svoju znalosť pletenia alebo sa vypraviť zháňať po butikoch ten správny dlhý trendy maxi šál.

Hrubo pletené, jednofarebné, vzorované, vtipné i chlpaté. To sú šály z aktuálnych kolekcií, ktorými môžete tento rok novo doladiť svoje outfity alebo ich darovať niekomu k Vianociam. A trend, ktorý im teraz vládne? Je to predsa oversized štýl. Takže to znamená čím väčšie, tým lepšie. Hlavne, keď sa do nich môžete poriadne zababušiť. Objemné šály, ktoré môžete omotať okolo krku niekoľkokrát, sú tento rok trendy a budú skvelým darčekom pod stromček pre vašich najbližších.

Vzorované šály v jesenných zemitých farbách sa budú vynímať na kabátoch v béžovej farbe.

Kombinácia bielo-čierna nikdy nesklame, nielen že zahreje, ale skvele oživí každý outfit.

Čierny šál zladíte ľahko s čímkoľvek čo nájdete vo svojom šatníku.

Veľké pletené šály môžete omotať niekoľkými spôsobmi.

Kockované kúsky patria k elegantnej klasike a stálici vo svete módy.

Veľmi obľúbené sú šály v krémových odtieňoch.

Nesmrteľné prúžky v rôznych variáciách skombinujte napríklad s kockou alebo bodkami.

Chlpaté šály môžete nosiť aj ako ozdobný golier cez sako či kabát.

Veľmi trendy sú kožušinové tunelové maxi šály.

Zdroj: asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, módni návrhári, vianočné darčeky 2011 a značky a značkové oblečenie.