Plesová a párty sezóna si žiada masívnych šperkov!

Plesová a párty sezóna si žiada masívnych šperkov!

1. januára 2016, trendy, náušnice, náhrdelníky, náramky, prstene, párty sezóna, šperky, masívne šperky, perly, zlato, kamene, koža, plesová sezóna, elegantné šperky

Sponzorovanej odkazy:

Plesová a párty sezóna sa už pomaly ale iste rozbieha. Zaiste rozmýšľate nad tým, čo na seba, aby ste vyzerali čo najlepšie. Nejde však len o to, či radšej zvoliť šaty alebo trendy overal. Byť skôr konzervatívny v spoločenských „nefarbách“ bielej a čiernej alebo upútať pozornosť výstrednejšími farbami. Pôjde tiež o šperky, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou celého slávnostného outfitu. V tohtoročnej sezóne plnej velebenia budú in predovšetkým masívne veľké šperky, ktoré dokážu zaujať sami o sebe a stávajú sa tak v mnohých prípadoch tým najdôležitejším vášho výzoru.

Ono sa to povie „masívne šperky“, ale týchto ozdobných kúskov je celý rad a nelíšia sa len veľkosťou. Rôznia sa farbou, materiálom, spracovaním, ornamentikou a voľbou dekoru, nakoľko aj šperk môže byť sám o sebe prikrášľovaný. Tento rok budú na absolútnom vrchole hlavne zlaté mohutné šperky. Nemyslím to doslova. Zlato nemusí byť nutne zlatom, keďže za taký ťažký šperk z tohto pravého vzácneho kovu by ste zaplatili (ne)slušnú čiastku. Zlatými šperkami skôr myslím farebne zlaté, lesklé a pôsobiace honosným dojmom. Zlatými ozdobami sú doplnené aj módne doplnky v podobe listových kabeliek, alebo topánky na vysokom podpätku – teraz veľmi trendy so zlatou špičkou.

Pokračujeme v pompéznych materiáloch a pozrieme sa teraz na perlové šperky. Veľmi efektné a hlavne v tohtoročnej plesovej a párty sezóne veľmi in. Rovnako ako u zlatistých šperkov sa ani tu nemusí jednať o originál týchto pôsobivých prírodnín. Perly sa dajú veľmi slušne napodobniť a plusom môže byť, že každá bude dokonale symetrická a rovnomerne farebná ako tie ostatné, čo sa vám u pravých perál len tak nestane. Perlové šperky , či už sú akékoľvek, môžu byť kombinované so zlatou farbou. V tomto prípade je možné spojiť dva trendy v jednom, ale nie je to nutne povinnosťou.

Draho môžu pôsobiť aj šperky s najrôznejšími kameňmi a kamienkami. Poznáme celý rad cenných kameňov, ktoré sa používajú v šperkárstve – akvamarín, diamant, český granát, krištáľ, rubín a ďalšie. Málokto rozlíši pravosť týchto kameňov, takže by som si s tým tiež nelámala hlavu a siahla pokojne po „lacnej“ bižutérii. Tu môžu byť kamene oveľa väčšie a vo väčšom množstve, v niekoľkých farebných prevedeniach, buď matné či lesklé. Je skrátka väčší výber a za menej peňazí.

Tieto umelo vytvorené kamene a kamienky môžu byť skomponované do najrôznejších tvarov. V tohtoročnej oslavnej sezóne to bude podoba kvetín, ktorá bude in. Síce je na kvety príliš skoro alebo možno príliš neskoro, ale napriek tomu majú silný účinok. Konzervatívny outfit prefarbia a dodajú mu akúsi veselosť či šťastenu, ktorú zakaždým pocítime, keď sa pozrieme na krásnu kvetinu.

V neposlednom rade to budú šperky kožené, po ktorých by sa rozhodne malo siahnuť. Kožené šperky sú trochu netradičné, ale tento rok budú absolútnym hitom. Okrem šperkov to bude aj kožená móda, ktorá nebude vôbec faux-pas, keď si ju vezmete na ples či večierok. Kožené šaty, sukne aj nohavice budú mať zelenú. Rovnako tak to majú aj kožené šperky. Je potreba s nimi nakladať opatrne, keďže všetkého veľa škodí, ale v menšom množstve rozhodne neuškodí, skôr naopak – prilepší.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.