Šťastné a veselé! Užite si hravé sviatky so značkou oblečenia F&F!

Šťastné a veselé! Užite si hravé sviatky so značkou oblečenia F&F!

20. decembra 2015, oblečenie F & F, detské obečení F & F, F & F, dámske oblečenie F & F, pánske oblečenie F & F, vianočné kolekcie F & F, svetre F & F

Sponzorovanej odkazy:

Zatiaľ čo niektorí považujú veselé a hravé svetre za edwardovskú a trápnu záležitosť, iní na ne nedajú dopustiť. A práve na Vianoce prichádza čas, kedy nám roztomilé obrázky sobov, tučniakov, ľadových medveďov a ďalších postavičiek na oblečení, môžu dokonale vylepšiť náladu a navodiť sviatočnú atmosféru. Ak sa aj vy nechávate rozpustilými motívmi každoročne uniesť, nezabudnite navštíviť niektorý z obchodov F & F, kde zoženiete pestré kúsky s vianočnou a zimnou tématikou pre mužov, ženy, ale aj pre najmenších. Ak sa necítite na to ukazovať svoj sveter so sobom či tučniakom kolegom na vianočnom večierku, nájdite pre neho iné využitie. Hodí sa pre leňošenie počas sviatkov u rozprávok, ale aj na neformálnu silvestrovskú párty na horskej chate.

Hravé sviatky pre ňu

Krásny čierny sveter s veľkým sobom na prednej strane, ktorý je pre zmenu oblečený do svetra s nórskymi vzormi, alebo roztomilý červený svetrík s tromi tučniakmi a snehovými vločkami, taká je ponuka dámskeho oblečenia pre tohtoročné sviatky od značky F & F. To však samozrejme nie je všetko, príjemnú spoločnosť vám môže robiť tiež krémové domáce pončo s kapucňou alebo šedý top s dlhými rukávmi a nežným obrázkom tučniaka.

Hravé sviatky pre neho

Všetkých mužov s hravým srdcom dieťaťa iste poteší ponuka neuveriteľne veselých svetrov pre pánov. Osloviť vás môže modrý sveter s veľkým tučniakom s korunkou, červený sveter so sobom alebo čierny sveter posiaty obľúbenými perníčkami s vianočnými čiapočkami. Okrem svetrov sa potom môžete ozdobiť vianočnými ponožkami so snehuliakom alebo rozvernými boxerkami s najrôznejšími motívmi a vzormi.

Hravé sviatky pre najmenších

Detské oblečenie F & F taktiež ponúka nespočet kúskov s hravými motívmi. Nájdeme tu hŕbu veselých svetrov pre chlapcov aj dievčatá, ale tiež prekrásne oblečenie a doplnky pre bábätká. Zamilovať sa môžete do detského body v štýle Santa Clausa, alebo sivého body s roztomilým sobmi. Poteší tiež celý pyžamový set s vianočnou tématikou, podbradník, zimné ponožky aj červená detská deka. F & F móda skrátka na Vianoce oblečie každého!

Foto: F & F

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a pánske oblečenie.