Rita Ora odhaľuje krivky v kampani spodného prádla Tezenis jeseň / zima 2015!

Rita Ora odhaľuje krivky v kampani spodného prádla Tezenis jeseň / zima 2015!

22. decembra 2015, Tezenis, spodná bielizeň Tezenis, podprsenky Tezenis, nohavičky Tezenis, oblečenie Tezenis, push-up podprsenky Tezenis, Rita Ora

Ak sa radíte k fanúšikom speváčky a módnej ikony Rity Ory, zrejme vám neuniklo jej predstavenie v kampani pre taliansku značku spodnej bielizne Tezenis pre jeseň / zimu 2015. Tu sa nám Rita odhaľuje v sexi bielizni, ktoré vsádza predovšetkým na zvodnosť kože, flitrov a čiernej čipky.

Rita Ora je ako tvár novej kampane bezpochyby veľmi vhodnou voľbou. Predstavuje perfektnú ukážku kombinácie mladosti, talentu, krásy, dokonalej figúry a osobitého štýlu, ktorý svojou jedinečnosťou dokáže osloviť davy mladých dievčat, pre ktorých je spodná bielizeň Tezenis určená predovšetkým. A práve pre nich je prispôsobený aj štýl celej novej kolekcie, ktorá v sebe nesie obrovskú dávku sex-appealu, dráždivosti, nespútanosti a divokosti.

Takmer celá kolekcia je zahalená do tónov magickej a zvodnej čiernej. Dokonalú spoločnosť jej potom robia strieborné a zlaté trblietky, ktoré nádherne korešpondujú s vianočnou sezónou, aj ďalšie lesklé prvky. K obľúbeným materiálom sa tu radí napríklad umelá koža, ale predovšetkým nestarnúca a stále sexy čierna čipka, ktorá dodáva celej kolekcii kvapku elegancie.

Podprsenky Tezenis, v ktorých môžeme v kampani vidieť aj Ritu Oru s dokonalými krivkami, sú tu ponúkané v rôznych strihoch a prevedeniach. V kolekcii nechýbajú obľúbené push-up podprsenky, ktoré vám pomôžu vykúzliť dekolt snov. Stále väčšiu obľubu si získavajú balkónové podprsenky, ktoré sa tu objavujú posiate výraznými trblietkami. K dispozícii je tento typ podprsenky aj vo variante bez ramienok, ktorú využijete predovšetkým pod najrôznejšie strihy šiat a topov. Ak dávate prednosť pohodliu, je tu pre vás aj vypchatá trojuholníková podprsenka v šedej farbe lemovaná čiernou čipkou.

Pre doplnenie kompletu tu nájdeme samozrejme tiež nohavičky Tezenis. Tie majú väčšinou obľúbenú klasickú podobu, ktorú opäť osviežuje čipka, trblietavé lemy či strapce. Vedľa spodnej bielizne však kolekcia ponúka aj bežné oblečenie Tezenis. Zamilovať sa tak môžete do čierneho saka s flitrami, legín z umelej kože s vysokým pásom a zipsom alebo do nápaditej žerzejovej sukne s gumou.

Foto: Tezenis

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii spodná bielizeň.