Doplnok, ktorý môže byť aj trendy - Dámske a pánske peňaženky

Doplnok, ktorý môže byť aj trendy - Dámske a pánske peňaženky

30. novembra 2015, dámske peňaženky, pánske peňaženky, Cropp Town, kožené peňaženky, Humanic, House, Roxy, látkové peňaženky, skate, Tommy Hilfiger, Lazzarini, Pat Calvin, kvalitné peňaženky, elegantné peňaženky, peňaženky na suchý zips

Sponzorovanej odkazy:

Bez peňaženky sa v dnešnej dobe zaobíde asi málokto. Už aj prváci pri sebe nosia tento praktický módny doplnok, takže nie je pochýb o tom, že sa jedná o dôležitú tému. Aj keď je peňaženka po väčšinu svojho bytia ukrytá vo vreckách a kabelkách, na jej štýle predsa len záleží. Peňaženka v sebe ukrýva peniaze, ktoré sú pre väčšinu ľudí tým najdôležitejším v ich živote. Ďalej nosia aj fotky našich najbližších, zákaznícke kartičky, preukážky, lístky na MHD a možno aj niekoľko ďalších vecí, ktoré sú už individuálne (napr. v mojej peňaženke sa ukrývajú aj poštové známky a pinetky do vlasov). Zaiste sa zhodneme na tom, že takto dôležitú súčasť nášho života nemôžeme nijako zanedbať.

Poďme sa pozrieť na to, ktoré z módnych značiek majú vo svojich kolekciách zahrnuté aj dámske a pánske peňaženky. Pre mladistvých a tých, ktorí sa stále mladí cítia, je tu značka Cropp Town. V dnešnej dobe u nás veľmi obľúbená a dostupná značka, ktorej obchody nájdeme v mnohých slovenských mestách. Vo svojom sortimente má zahrnuté aj peňaženky pre dámy a pánov. Očakávajte skôr nenútený a pohodový štýl. U dámskych peňaženiek sa veľmi rozmáhajú potlače najrôznejších obrázkov a netradičných tvarov. Pánom zase dominujú peňaženky látkové, na suchý zips a s nápismi.

Peňaženky, ktoré ma osobe veľmi bavia, má na sklade značka Roxy. V tomto prípade sa bude jednať len a len o peňaženky dámske, takže páni si môžu dať na chvíľku oraz. Skate značka Roxy ponúka svojim zákazníčkam obrovský výber peňaženiek od elegantných kožených až po prirodzené bavlnené s obrázkami kvetín či ananásov.

Naozaj pekný výber dámskych a pánskych peňaženiek má aj relatívne mladá poľská značka House. Dámy sa môžu tešiť na roztomilé peňaženky s potlačami obrázkov psíkov a kvetín, ale aj svojrázne koženkové peňaženky s ostňami. Pánom je doprianý elegantnejší štýl v podobe koženkových „dolaroviek“ a ležérny štýl látkových peňaženiek aj v netypickom dizajne.

Dámske a pánske peňaženky nájdeme tiež veľmi často v obchodoch obuvníckych značiek. Veľmi pekné kúsky môžeme zakúpiť napríklad v Humanicu. Vo väčšine prípadoch tu objavíte peňaženky z hladkej kože, ktorá dodáva všetkým modelom na elegancii. V obchodných reťazcoch Humanic zakúpite peňaženky značiek Lazzarini, Pat Calvin či Tommy Hilfiger. Zakaždým sa bude jednať o veľmi kvalitný tovar.

Zdroje: Cropp Town, Roxy, Humanic, House

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii doplnky a značky a značkové oblečenie.