Oslávte príchod zimy i sviatky s kolekciou Orsay Winter Celebration 2015!

Oslávte príchod zimy i sviatky s kolekciou Orsay Winter Celebration 2015!

1. decembra 2015, Orsay, Winter Celebration, kolekcia Orsay, dámska kolekcia, zimná kolekcia, párty kolekcia

Sponzorovanej odkazy:

Zima sa blíži a je potrebné ju poriadne osláviť! Aspoň to si myslí značka Orsay, ktorá prichádza s kolekciou Winter Celebration 2015 plnou zimných a párty kúskov. Tešiť sa môžete na zvodné šaty, v ktorých budete hviezdou každého predvianočného večierku, ale aj na veľa hrejivých svetrov, v ktorých bez problémov zvládnete aj nízke teploty.

Kolekcia Winter Celebration 2015 sa halí predovšetkým do tónov šedej, červenej a tmavo tyrkysovej. Jedná sa o farby nielen trendy, ale aj odtiene, ktoré párty kúskom neuveriteľne pristanú. Zároveň sú to tiež tóny, ktoré skvele korešpondujú s celou sviatočnou sezónou.

Celú kolekciu sprevádzajú sexi strihy, ktoré podčiarkujú ženskosť. Stretávame sa tu s červenými aj čiernymi šatami obopínajúcimi telo, krajkovými šatami aj dlhými róbami, ktoré nás môžu sprevádzať aj na okázalejšie príležitosti. Svieži vietor potom do kolekcie vnášajú aj veľmi trendy overaly, ktoré budú na vianočnom večierku pôsobiť sexy a nevšedným dojmom.

Kolekcia Winter Celebration však myslí aj na všedné dni, kedy sa chceme obliecť do pohodlných svetríkov a cardiganov. K nim potom môžeme zvoliť niektorú zo slušivých sukní alebo pohodlné nohavice.

Pretože sa jedná o kolekciu zimnú, nemôžu v nej chýbať ani kabáty a bundy. V končiacej jeseni možno ešte využijeme kožené motorkárske bundičky či krátke kožúšky, v mrazivých ránach a večeroch potom príde čas na prešívané bundy, ale aj zimné doplnky, akými sú čiapky, pletené šály a nákrčníky či nevyhnutné rukavice.

Kolekcia potom ponúka aj ďalšie doplnky. Nájdeme tu veľké a elegantné kabelky vhodné do práce, ale aj menšie listové kabelky na večierok, do ktorých schováte všetky nevyhnutnosti. Ďalšou kapitolou sú potom náhrdelníky, ktoré budú vďaka svojej masívnosti tvoriť výrazný a neprehliadnuteľný prvok každého outfitu. Osvieži nielen jednoduché večerné šaty, ale tiež každý jednofarebný svetrík či blúzku.

Či už vás zaujali kúsky pre všedné dni, alebo zvodné šaty na vianočné párty, vydajte sa do obchodov Orsay, kde vás jednotlivé kúsky samy presvedčia, že budú tým pravým pre sviatočné i celé zimné obdobie.

Foto: Orsay

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.