Čo ponúka dámska kolekcia topánok CCC pre jeseň / zimu 2015?

Čo ponúka dámska kolekcia topánok CCC pre jeseň / zimu 2015?

15. novembra 2015, topánky, CCC, lasocka, Jenny Fairy, členková obuv, oxfordky, chelsea topánky, čižmy, topánky na šnurovanie, dámska obuv, dámske topánky

Sponzorovanej odkazy:

Ak ste ešte stále nenarazili na perfektné jesenné topánky, ďalšiu šancu vám ponúka značka CCC. V jej kolekcii totiž nájdeme desiatky veľmi slušivých topánok mnohých štýlov i farieb. Či už sa teda radšej jeseňou prechádzate v členkových topánkach, oxfordkách, lodičkách alebo čižmách, CCC pre Vás niekoľko krásnych párov bezpochyby má. Aký si vyberiete vy?

Dámska kolekcia Jenny Fairy jeseň / zima 2015

V predajniach obuvi CCC spoznáte topánky značky Jenny Fairy podľa veľmi moderného vzhľadu, ktorý je obohatený o niektoré zaujímavé prvky ako zipsy, pracky, spony či strapce. Pre zástancov pohodlia tú členkové topánky bez podpätku v čiernej, vínovej aj tmavo modrej farbe, ktoré vám môžu robiť príjemného spoločníka napríklad na nákupoch či jesennej prechádzke mestom.

Členkové topánky CCCČlenkové topánky CCC
Topánky na podpätku CCCTopánky na podpätku CCC

Nájdeme tu však aj veľmi elegantné členkové topánky na vysokom ihlovom podpätku, kde sa navyše stretávajú rôzne materiály, napríklad koža a semiš. Ak fandíte tohtoročnému rockovému trendu, osloviť vás môžu napríklad vyššie topánky na šnurovanie, či topánky s robustným podpätkom či klinom.

Topánky na podpätku CCCTopánky na podpätku CCC
Topánky na šnurovanie CCCTopánky na šnurovanie CCC

Dámska kolekcia lasocka jeseň / zima 2015

Kolekcia lasocka ponúka topánky ladené do elegantného štýlu, ale nájdeme tu aj obuv inšpirovanú skôr pánskym botníkom. K tej sa radia predovšetkým chelsea topánky s typickou pružnou vsadkou na boku, ktoré sa radia k najväčším trendom tohtoročnej jesene. Obľúbené sú pre svoj štýlový vzhľad i pohodlie, ktoré svojim nositeľkám poskytujú. Pristanú im aj rôzne farebné možnosti, napríklad modrá, vínová či béžová a klasické čierne topánky potom môže zdobiť farebná vsadka, ktorá im dodá šmrnc. Vedľa nich potom môžeme vidieť aj nemenej pohodlné oxfordky, ktoré tu získavajú lesklý vzhľad.

Oxfordky CCCOxfordky CCC
Chelsea topánky CCCChelsea topánky CCC

K spomínaným elegantnejším kúskom celej kolekcie sa potom radí niekoľko párov lodičiek, alebo členková obuv na rôzne silných podpätkoch. Nájdeme tu potom aj prvú ukážku čižiem, ktoré už čoskoro začnú byť veľmi aktuálne, ale zatiaľ v nižšej variante zhruba do polovice lýtok.

Lodičky CCCLodičky CCC
Čižmy CCCČižmy CCC

Obľúbené a cenovo dostupné topánky CCC môžete zakúpiť v niektorej z mnohých predajní tejto značky.

Foto: CCC

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.