4 módne tipy pre chladné jesenné dni - buďte trendy a v pohodlí!

4 módne tipy pre chladné jesenné dni - buďte trendy a v pohodlí!

25. novembra 2015, oblečenie, trendovo, nakupovanie, trendy, doplnky, jeseň, zima, legíny, mikiny, tuniky, kardigany

Letné mesiace sú pre mnohých ľudí podstatne príjemnejšie nielen kvôli rastúcim teplotám a stále svietiacemu slniečku, ale tiež pretože existuje nepreberne veľa možností, ako sa obliecť a stále pri tom vyzerať skvele. Mnohé z nás potom s príchodom jesene a zimy schovajú všetky farebné kúsky a oblečú si neforemné kabáty, voľnejšie nohavice a jednoduchú obuv, a to všetko v tmavých, nevýrazných farbách. Jeseň, je ale tak ako všetky ostatné ročné obdobia pre módu neuveriteľne inšpiratívna a ponúka širokú škálu farieb a modelov, v ktorých budete neuveriteľne sexy a pritom v pohodlí. Inšpiráciou vám môžu byť nasledujúce tipy, vďaka ktorým sa vám už jeseň nebude zdať jednofarebná a tak nudná.

Mikiny a ich právoplatné miesto v šatníku

V módnych časopisoch a katalógoch s aktuálnymi trendmi sa pomerne málo vyskytujú mikiny, a tak nie je divné, že na ich nosenie ženy trochu pozabudli, pretože ich už nepovažujú za súčasť každodenného outfitu, ale za športové oblečenie. To je ale veľká škoda, pretože mikiny sú nesmrteľným trendom, ktorý nikdy neomrzí, a preto si zaslúžia svoje miesto v každom šatníku. Do detailu prepracované dámske mikiny s kapucňou, zipsom alebo gombíkmi, či v predĺženej dĺžke môžeme nosiť na príjemné jesenné prechádzky, do mesta na nákupy a pokiaľ nepracujete v oblasti, kde sa vyžaduje čisto formálny odev, tak potom aj denne do zamestnania.

Kúpte si štýlovú mikinu za super cenu, autor: trendovoKúpte si štýlovú mikinu za super cenu, autor: trendovo

Tunika nie je len elegantná blúzka

Pod pojmom tunika si môžeme predstaviť mnoho variant vrchnej časti odevu, ale aj napriek tomu väčšina žien žije v predstave, že ide o elegantný variant do práce či na spoločenskú udalosť, kde nie je vhodné si obliecť džínsy a tričko. Tuniky a kardigany sú veľmi štýlové kúsky, ktoré na jeseň zahrejú a na jar ich môžete nosiť aj miesto saka alebo ľahkej bundy.

Tunika s kapucňou je originálnym kúskom nielen na jeseň, autor: trendovoTunika s kapucňou je originálnym kúskom nielen na jeseň, autor: trendovo

Kardigan v skrini nesmie chýbať

Ak niečo nikdy nebude OUT, potom sú to rozhodne pletené odevy. Svetre všetkého druhu sú celú jeseň a zimu aktuálne a obzvlášť niektoré kúsky by vo vašom šatníku nemali chýbať. Reč je napríklad o kardiganoch, ktoré môžete zohnať v mnohých podobách a rozhodovať sa tiež podľa hrúbky a typu úpletu. Obyčajné tričko a roztrhané džínsy kardigan skvele oživia a vy budete vyzerať trendy a zároveň sa cítiť príjemne a predovšetkým v teple, čo je v tomto ročnom období priorita.

Legíny ako „must have“ každého šatníka

Legíny nie sú v módnom svete žiadnym nováčikom, ba naopak sa ich meno skloňuje už nejaký ten rok. Niektorí módny guru s ich nosením striktne nesúhlasia, iní na ne nedajú dopustiť. Legíny treba vedieť nosiť, lebo rovnako tak, ako v nich môžete vyzerať príšerne, môžu vám neuveriteľne pristať. Klasické čierne legíny môžete nosiť denne, a to ako ku športovejším kúskom ako sú svetre a mikiny, tak k elegantnejším tunikám, blúzkam alebo šatám. Existujú potom tiež varianty vo farbách, s koženými aplikáciami, s čipkou a s mnohými ďalšími vychytávkami pre oživenie celého outfitu.

Legíny sú povinnou výbavou každej ženy, autor: trendovoLegíny sú povinnou výbavou každej ženy, autor: trendovo
Autorom článku je Veronika Sýkorová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.