Aká je móda tohtoročnej jesene? Prinášame prehľad najväčších trendov!

Aká je móda tohtoročnej jesene? Prinášame prehľad najväčších trendov!

24. októbra 2015, Zara, Mango, jeseň 2015, jesenná móda 2015, jesenná móda, trendy 2015, módne trendy, novinky 2015

Sponzorovanej odkazy:

V našich článkoch sme vám už stihli predstaviť mnoho a mnoho trendov, a tak je na čase urobiť malú rekapituláciu toho, čo je pre tohtoročnú jeseň na módnom poli tým najväčším hitom. Súčasná sezóna je pestrá, nápaditá, dobre kombinovateľná a trúfam si povedať, že aj veľmi nositeľná. Vracia sa veľa obľúbených kúskov a štýlov a dopĺňajú sa s prekvapivými novinkami. Jesenná móda 2015 vás skrátka bude baviť!

Zahrajte si kocky!

Hra s kockami vás tohtoročnú jeseň zabaví na dlhú dobu. Kocky sú všade, kam sa pozriete, a to v mnohých podobách i farbách. Zvoliť môžete decentnú kockovanú košeľu či šatku, pre nevšedný look sa potom ponúka kockovaný kabát či nohavice!

Kockovaný kabáte Zara, 89,90 eurKockovaný kabáte Zara, 89,90 eur

Uviažte si mašľu

Mašľa sa tento rok stala elegantným a chic spôsobom, ako oživiť každú jednoduchú košeľu. Nemusíte už riešiť, aký náhrdelník zvolíte, mašľa to jednoducho vyrieši za vás. Hodiť sa bude do kancelárie aj na popoludňajšiu návštevu kaviarne.

Košele s mašľou Zara, 29,90 eurKošele s mašľou Zara, 29,90 eur

Návrat gotiky

Čierna čipka, golier s kanýrkami a červený rúž, aj to bolo k videniu na prehliadkových mólach, napríklad u Alexandera McQueena alebo Alberty Ferretti. Návrat k temnému obdobiu ladí s jesennou náladou a čierna pristane všetkým, prečo tento trend tiež nevyskúšať?

Sukne Zara, 59,90 eurSukne Zara, 59,90 eur

Široké nohavice

Návrat 70. i 80. rokov do súčasnej módy je zjavný všade a práve z tejto doby prevzali návrhári aj široké nohavice, ktoré tento rok viacmenej nahrádzajú trend skinny jeans. Sú praktické, neopozerané a trendy, rozhodne nie je dôvod sa ich báť.

Široké nohavice Mango, 59,90 eurŠiroké nohavice Mango, 59,90 eur

Zahrejte krk rolákom

Ak ste vždy považovali rolák za príjemný a pohodlný kúsok oblečenia, ktorý v zime udrží v teple aj prechladnutý krk, iste vás poteší, že je tento rok popri praktickosti tiež veľmi trendy záležitosťou. Ak váhate, aká farba bude najlepšia, radíme zvoliť bielu alebo čiernu.

Rolák Mango, 12,90 eurRolák Mango, 12,90 eur

Kožušinka

Ak budete potrebovať zahriať ešte viac, siahnite po kožušine. Nosia sa predovšetkým kožušinové goliere, ale tiež napríklad kožušinové rukávy, alebo rovno celé kabáty. Byť v teple je na jeseň aj v zime dôležité a ak ste u toho navyše trendy, je to veľký bonus navyše.

Kabát Mango Premium, 990 eurKabát Mango Premium, 990 eur

Foto: Mango, Zara

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.