Staň sa mestským lovcom s kolekciou od Mango Man

Staň sa mestským lovcom s kolekciou od Mango Man

18. októbra 2015, muži, kolekcia, pánska, trendy, mango, jeseň, look, fashion

Sponzorovanej odkazy:

Ovládnite ulice v módnych kúskoch Urban dress code by Mango Man. Jedinečný mestský štýl a katalánsky temperament vás pasujú do úlohy neodolateľného lovca.

Mango ManMango Man

Po úspešnej letnej a nasledujúcej ležérnej jesennej kolekcii 2015 prichádza obľúbená španielska značka Mango Man s niečím úplne novým a veľmi zaujímavým, a síce s kolekciou takisto jesennou, tentoraz však určenou mestským elegánom a dravým lovcom, ktorí sa neuspokoja s málom, chcú byť štýloví, jedineční a vynikať vo svojom okolí.

Mango ManMango Man

Keď tento opis vystihuje práve vás, potom si ležérnu a predsa elegantnú zbierku oblečenia Urban dress code doslova zamilujete, nebude chcieť chodiť v ničom inom a budete ju okamžite chcieť vo svojom jesennom šatníku.

Vďaka neutrálnym farebným tónom od základnej sivej a hnedej až po najrôznejšie odtiene modrej, ktorá sa nesie celou zbierkou, sa jednotlivé kúsky veľmi ľahko kombinujú. Prekvapivo dobre sa tu snúbi aj ležérnejší , a o to viac trendy denim s typicky spoločenskými vlnenými nohavicami vo vzore rybej kosti, ktoré popri mnohých ďalších kúskov môžete zhliadnuť v lookbooku, ktorý nafotili modelovia Baptiste Radufe a Arran Sly.

Mango ManMango Man

Ak ste už dostatočne inšpirovaní, kolekciu Urban dress code môžete už teraz zakúpiť priamo na stránkach MANGO či u ďalších vybraných predajcov.

Mango ManMango Man

TIP REDAKCIE! Páni ak chcete, aby váš look bol dokonalý nezabudnite na doplnky, ktoré sú v jesenných dňoch nevyhnutné, zahrejú a tiež dodajú celému outfitu ten správny šmrnc. Už čoskoro sa môžete tešiť na článok o hodinkách, trendy doplnkoch a okuliaroch.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina Hynková. Článok nájdete v kategórii doplnky, módni návrhári, pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.