Trendy v jesennej obuvi podľa značky Deichmann!

Trendy v jesennej obuvi podľa značky Deichmann!

25. októbra 2015, Deichmann, dámska obuv, topánky, jesenné topánky, trendy topánky, jeseň 2015

Sponzorovanej odkazy:

Aj obľúbená značka obuvi Deichmann už nám predstavila svoju kolekciu pre jeseň 2015 a my sa môžeme pozrieť, aké trendy nám ponúka. Kolekcia je to veľmi pestrá a zaujímavá, zahŕňa horúce novinky súčasnej sezóny, ale aj dlhodobo obľúbené topánky, na ktoré nedáme dopustiť. Topánky sú ladené do klasických jesenných tónov čiernej, šedej a hnedej, ale aj béžovej alebo tmavo modrej. Okrem toho, že sú topánky Deichmann štýlové, sú tiež cenovo veľmi prijateľné, takže neváhajte a vydajte sa na nákupy!

Chelsea topánky

Túto jeseň valcujú chelsea topánky snáď všetky obchody a vidíme ich úplne všade. Jeseň si skrátka tak trochu ukradli pre seba, ale nie je sa čomu čudovať – ​​sú pohodlné, štýlové aj rôznorodé, takže si môžete vybrať nielen medzi farbami, ale tiež či chcete chelsea topánky bez podpätku alebo s podpätkom, ktorý im dodáva trochu ženskosti. Už máte tie topánky s typickými pružnými vsadkami na stranách aj vy?

Topánky Deichmann s podpätkom, 25,90 eurTopánky Deichmann s podpätkom, 25,90 eur
Béžové topánky Deichmann, 25,90 eurBéžové topánky Deichmann, 25,90 eur

Dandy štýl

Ďalším zo štýlov, ktoré nám Deichmann tůto jeseň približuje, je dandy štýl. Veci vypožičané z pánskych šatníkov nám dámam tiež pristanú a klasické poltopánky, ktoré sú však obohatené o ženské prvky, sú toho dôkazom. Vyberte si z najrôznejších materiálov ako semiš či koža, aj medzi množstvom farieb. Vedľa bielej, čiernej a šedej sa tu totiž objavuje aj červená alebo mätová.

Poltopánky Deichmann, 24,90 eurPoltopánky Deichmann, 24,90 eur
Dámske poltopánky Deichmann, 25,90eurDámske poltopánky Deichmann, 25,90eur

Laser cut

Jedným z veľmi podarených trendov, ktorý sa začal snáď okamžite veľmi hojne nosiť, sú topánky zdobené dierovaním a perforáciami. Najrôznejšie ornamenty na topánkach sú veľmi originálne a priťahujú pozornosť, takže k nim potom môžete obliecť jednoducho rifle a béžový trenčkot, a o rafinovaný outfit máte postarané!

Topánky Deichmann, 36,90 eurTopánky Deichmann, 36,90 eur
Topánky Deichmann, 36,90 eurTopánky Deichmann, 36,90 eur

Kamienky

Rocková nálada je v jesennej móde poriadne cítiť a premietla sa aj do obuvi. Topánky sú zdobené nielen kamienkami a kryštálmi, ale aj nitmi, cvočkami i ďalšími kovovými detailmi, ktoré im dodávajú trochu rebelský nádych. Pristanú nielen balerínkám, ale aj nízkym čižmám alebo členkovým topánkam.

Loafer Deichmann, 31,90 eurLoafer Deichmann, 31,90 eur
Lodičky na kline Deichmann, 31,90 eurLodičky na kline Deichmann, 31,90 eur

Pre svoje trendy jesenné topánky si môžete zájsť do ktorejkoľvek predajne značky Deichmann.

Foto: Deichmann

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.