Lookbook Gold Label od značky Mohit poradí, ako sa správne zamaskovať

Lookbook Gold Label od značky Mohit poradí, ako sa správne zamaskovať

15. októbra 2015, Mohit, Gold Label, camouflage, kamufláž, trendy, jeseň / zima 2015, jesenné farby, oranžová, khaki, koža, kožená bunda, overal, maskáčová, šaty, flitre, plesová sezóna, sexy

Sponzorovanej odkazy:

Módna značka Mohit, pochádzajúca od našich blízkych slovanských susedov, vstupuje do tohtoročnej jesennej sezóny skutočne netradične. Práve teraz predstavuje svoj ​​ojedinelý lookbook s názvom Gold Label, ktorý môžeme doslovne prekladať ako „zlatom označkovaný“ či „zlatá značka /etiketa“. Môžete teda zaiste čakať niečo famózneho a úchvatného. Uisťujem vás z vlastnej skúsenosti, že lookbook Gold Label je naozaj pôsobivý. Nebudem vás ale dlho napínať. Poďme sa na to pozrieť!

Lookbook Gold Label od poľskej módnej značky Mohit obsahuje nespočetné množstvo trendy kúskov. Nažhavte sa len na niekoľko z nich a zvyšok si necháme ako lákavé prekvapenie. Jedným z modelov, ktorý ma dokonale okúzlil, sú šaty s flitrami s trojštvrťovým rukávom a sexi hlbokým výstrihom na chrbte, ktorý je v posledných rokoch veľmi šik.

Elegantný model overalu v ležérne maskáčovej móde sa bude rovnako ako sexy šatičky hodiť ako do kontroverznej spoločnosti, tak aj na pohodovú párty. Ku camouflage overalu sa perfektne hodí čierny opasok, ktorý však nie je súčasťou modelu.

Ďalšími jedinečnými šatami v lookbooku Gold Label sú pohodlné oranžové. Táto farba sa v kolekcii objavuje ešte niekoľkokrát a zrejme reaguje na symbolickú farbu jesene. Netradičné farebné spracovanie šiat zaiste privábi pohľady všetkých z okolia a vy tak nebudete nikde za šedú myšku.

Veľkú úlohu hrá v Gold Label tiež imitácia kože. Tento odvážny materiál sa objavuje na niekoľkých módnych kúskoch. V jednom prípade sa v lookbooku objavuje dokonca celý kožený outfit. Mimo neho sa kože ešte dočkáme na bundách, čo je nestarnúcou klasikou, ale tiež na priliehavých nohaviciach.

Ďalšia výrazná farba, ktorá v kolekcii dominuje, je khaki zelená. Rovnako ako oranžová, tak aj khaki je jedna z primárnych jesenných farieb. V trendy khaki si môžete vybrať hodvábnu košeľu, voľné šatôčky či svetrík v podobe kardiganu.

Foto: Mohit

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.