Pacific girls - Americký sen očami značky Pull & Bear pre jeseň 2015

Pacific girls - Americký sen očami značky Pull & Bear pre jeseň 2015

25. septembra 2015, Pull & Bear, jeseň / zima 2015, nová kolekcia, Pacific girls, móda pre mladých, trendy, denim, kožuch, kardigan, maxi sveter, crop top, pletené vesty, čiapky, maskáč, jesenné bundy, dámske bundy, jesenné móda, tričká s krátkym rukávom, tričká s potlačou

Sponzorovanej odkazy:

Značka s vycibreným štýlom? Ako prvá ma hneď napadá Pull & Bear. Jedinečná značka, ktorá sa špecializuje najmä na módu pre mladé ženy a mužov, práve teraz prichádza s ojedinelou kolekciou jeseň /zima 2015 nesúcou názov Pacific girls.

Trochu netradičný názov pre módnu kolekciu do chladného počasia že? Ale práve na pobreží Kalifornie v samotnom Los Angeles sa fotilo pre novú kampaň, aby mohol byť dokonale zinscenovaný onen žiadaný americký sen. Inšpiráciu fotograf Henrik Purienne našiel na Huntington Beach. Tu môžete relaxovať, váľať sa v piesku, užívať si dobrodružstvo, pohodlie a dynamiku. Rovnako tak by sa dali popísať aj kúsky z lookbooku Pacific girls. Maximálne prirodzená kolekcia ponúkne kožušinové kabátiky, tričká s krátkym rukávom, nohavice vo svetlých farbách a pletené svetríky či vesty. Vedľa modeliek ako Chase Carter, Delilah Parrilla a Rosie Tupper sa môžeš zaradiť aj ty!

K mladosti patrí rozvernosť a tá sa zrkadlí na mikinách a tričkách s krátkym rukávom od Pull&Bear. Väčšina z týchto modelov je opatrená potlačou s textmi, ktorými dávajú mladé slečny svetu najavo, kam ich srdce ťahá, aké majú na veci názor a aké sú ich priority.

Denim víťazí v tejto sezóne na plnej čiare. Pull & Bear sa vo svojej kolekcii Pacific girls obmedzila iba a len na džínsy svetlo modrej farby, samozrejme s vysokým pásom a občas aj s trendy dierami alebo iným spôsobom roztrhnutia. Sála z nich energia v retro štýle.

S pleteninami sa u Pull & Bear tiež roztrhlo vrece. A nie je to vôbec na škodu. Na jeseň a v zime svetríky vždy zahrejú. Značka sa ale nezamerala len na klasické pletené svetre, ktoré všetky dobre poznáme. V kolekcii nájdeme aj pletené vesty, crop topy, kardigany, maxi svetre a čiapky.

Teplý kožúšok samozrejme zahreje oveľa viac ako nejaká pletenina, ale aj tie má Pull & Bear v zásobe. Najviac propagovaná je dámska menčestrová parka s kožušinkou vo vnútri. V ponuke kolekcia Pacific girls je však aj vkusná bunda v štýle safari a maskáčová bunda s vreckami.

Foto: Pull & Bear

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.