Základné kúsky, ktoré nesmú chýbať v zimnej skrini

Základné kúsky, ktoré nesmú chýbať v zimnej skrini

5. novembra 2015, zima, trendy, must, have, kabát, topánky, rukavice, čiapky, brmbolce, koža, kožené, vlnenie, vlna, oversize, členkové

Sponzorovanej odkazy:

Konečne nastala tá pravá zima, a tak s prvým snehom a mrazíkmi si aj módni odpadlíci, ktorí by celý rok zvládli chodiť v teniskách či balerínkach s džínsovou bundou či ľahkých topiacich, uvedomia, že je čas zaradiť do skrine znovu aj zimné teplé oblečenie. Počasie si s nami dosť pohrávalo a chvíľu sme si mysleli, že zimné oblečenie ani nevytiahneme, ale opak je pravdou. Poďme si predstaviť základné zimné kúsky, ktoré musíte mať v skrini, aby vás zima nezaskočila!

Základným kúskom je rozhodne kabát!

V lete striedame bundičky a saká deň čo deň podľa príležitosti, na ktorú outfit vyberáme, zimu naopak trávime s výbavou jedného alebo dvoch kvalitných kabátov, ktoré zahrejú. Stavte preto na univerzálny strih aj materiál, ktorý môžete skombinovať so šatami aj nohavicami. Najlepší je kašmírový kabát strihaný ku kolenám s opaskom, ktorý postave dodá ženské tvary.

Čím hrubší tým lepší

Odložte tenké svetríky, teraz sú veľkým hitom oversize svetre najlepšie veľkosť XXL s hrubou vlnou či bavlnou. Niektoré bývajú podšité, a tak plnia funkciu samotného kabáta či bundy. Výhodou týchto svetrov je, že môžete pod nich vrstviť ďalšie kúsky oblečenia, a tak sa prispôsobiť teplotným zmenám počas dňa.

Mrazu a soli nepodľahnú

Ani topánky nie je vhodné podceňovať. My preto vsadíme jedine na kožu, ktorá nám vydrží niekoľko sezón a zima v nej takmer neexistuje. Najviac trendy sú teraz členkové topánky z hladkej kože s doplnkom v podobe remienka či spony. Dôležité je topánky pred zimou riadne naimpregnovať a starať sa o ne zakaždým keď prídeme domov, ošetriť ich od soli a opäť ľahko naimpregnovať, takto vám topánky vydržia niekoľko sezón. Ak ste si kúpili topánky s hladkou podrážkou, nechajte si u obuvníka podrážku upraviť a dať si protišmykovú podrážku a už sa nemusíte báť nehody či menšieho trapasu v uliciach.

Hlavu aj ruky pekne v teple

Bez čapice a rukavíc, si nedokážeme zimu predstaviť, nielen že chránite svoju krásnu hrivu a ruky pred mrazmi, ale doplnky vám urobia veľkú parádu. V obchodoch sa vyskytuje naozaj veľké množstvo rôznych štýlov je len na vás si vybrať ten svoj! Dámy elegantnejšieho vzhľadu, určite neurobia chybu, keď si zaobstarajú jedny kožené rukavice a keď budú mať nejaký ten vzor, ​​o to lepšie! Naopak u čiapky sa zase mladšie ročníky môžu odviazať a zaobstarať si veselú teplú čiapku s brmbolcom.

Zdroj: www.asos.com www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, módni návrhári, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.