Jesenná kolekcia F&F sa nesie v štýle RETRO!

Jesenná kolekcia F&F sa nesie v štýle RETRO!

24. septembra 2015, F & F, jeseň 2015, retro, vintage, denim, 60. roky, 70. roky, trendy, členková obuv, topánky na podpätku, strapce, koža, kožušina, kožuch, jesenné bundy, dámske bundy, must-have, klobúk, módne doplnky

Sponzorovanej odkazy:

Retro módne kúsky na nás volajú takmer zo všetkých výkladných skríň a regálov kamenných obchodov s dámskym oblečením, módnymi doplnkami a obuvou. Vintage a retro štýl sú tento rok na jeseň v kurze a pozadu nemôže byť ani značka F&F. Nechala sa inšpirovať módou 60. a 70. rokov. Zanechané sú podstatné fakty, ale je im dodaný úplne nový rozmer. F&F mieri oveľa a oveľa ďalej.

Jedným z kľúčových bodov módy 60. rokov je štruktúra, geometrizácia a čistota. F&F sa všetko jej podobné snaží vyjadriť napríklad v modeli čiernych šiat rovného strihu s bielym a červeným prúžkom. Tento kúsok je ideálnym základom formálneho outfitu.

Nezabúdajte na to, že je stále v kurze i džínsová móda, ktorú môžno označiť za akýsi retro štýl. Dokonca nebude ani faux-pas obliecť sa do denimu od hlavy až k päte. Džínsové nohavice spolu s džínsovou košeľou k sebe perfektne pasujú. V jesennej kolekcie F&F nájdete oboje.

Navracia sa nám tiež kožušina. Rovnako ako minuloročnú chladnú sezónu, tak aj tohtoročnú budú trendy poriadne chlpaté bundičky a kabátiky. F&F má pre svoje zákazníčky pripravených ihneď niekoľko modelov. Napríklad kožuch z umelej kožušiny v neutrálnych farbách bielej a čiernej, okrovo hnedý kabát s krémovou kožušinou či hnedú koženú bundu zdobenú golierom z umelej kožušiny. Všetky kúsky pefektne okorenia váš jesenný outfit.

70. roky sú v jesennej kolekcii F&F zastúpené členkovou obuvou na podpätku, ktorá tvorí dokonalý swingový pár napríklad s košeľovým šatami. Členkové topánky sú na jeseň u dám jednými z najobľúbenejších, takže si myslím, že F&F vážne trafila do čierneho. Ponúka ženám ihneď niekoľko jedinečných modelov.

Kľúčovým detailom jesennej sezóny sú strapce, takže sa na ne dobre pripravte. Strapce dokonale vyniknú v modernom retro looku. Doprajte si ich na módnych doplnkoch, obuvi a ďalších výrazných kúskoch. F&F vám ihneď ponúkne kabelky zdobené strapcami, ktoré budú hitom sezóny či červený pletený šál alebo čierne semišové členkové topánky na nízkom podpätku taktiež skrášlené strapcami.

Foto: F & F

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.