Futuristický lookbook kolekcie H&M Studio jeseň/zima 2015 je tu!

Futuristický lookbook kolekcie H&M Studio jeseň/zima 2015 je tu!

29. septembra 2015, H & M, H & M Studio, kolekcia štúdio, jeseň / zima 2015, trendy, dámske oblečenie, Eddie Campbell

Sponzorovanej odkazy:

H&M tento rok predviedlo svoju kolekciu Studio na parížskom týždni módy a od tej doby všetci fanúšikovia netrpezlivo čakali aj na lookbook ku kolekcii. Marcová show bola dychberúca a zábavná, keď H & M nechalo módne mólo skonštruovať tak, aby pripomínalo vesmírnu stanicu. Lookbook je tu a my sa tak môžeme na futuristickú a originálnu kolekciu pozrieť pekne zblízka.

Lookbook nafotil Dan Jackson a hlavnú úlohu v ňom hrá modelka Edie Campbell. Celý je zasadený do obojpohlavného štýlu, rovnako ako prehliadka v Paríži. Hoci sukne i šaty hrajú skôr na ženskú nôtu, veľa oblečenia je inšpirovaná mužským šatníkom, príkladom môžu byť napríklad traky alebo zladené saká a nohavice. Výraznú úlohu hrajú v kolekcii aj roláky, ktoré môžeme vidieť v mnohých farebných prevedeniach a rôznych strihoch. Rozhodne tento rok na jeseň neopomeňte široké nohavice, ktoré patria k novým trendom, alebo sa inšpirujte značkou H&M a kúpte si nohavice z lakovanej kože. Čím lesklejšie, tým lepšie! V kombinácii s jednoduchým bielym topom vznikne štýlový a pozornosť priťahujúci look.

Farby sú volené skôr monotónne, H & M si namiesto toho radšej zahralo sa strihy, ktoré sú viac než rôznorodé. Paleta farieb ponúka odtiene ako gaštanová, námornícka modrá, olivovo zelená či hnedá, čo sú farby pre tohtoročnú jeseň veľmi typické. Kolekcia nezabúda ani tekvicovo oranžovú, tiež veľký hit jesene 2015, ktorú môžeme vidieť napríklad na bundičke z umelej kožušiny.

Kreatívna poradkyňa značky H & M, Ann-Sophie Johansson, je z kolekcie nadšená: „Kolekcia H & M Studio má toľko energie! Milujem jej športové a futuristické kúsky, ktoré sú perfektné ku kombinácii s funkčným oblečením na von a rozpustilým glamour štýlom plným flitrov a lurexu. “

Rovnako tak vidí kolekciu zábavnou aj Edie Campbell, tvár celej kampane aj lookbooku: „Páči sa mi novo interpretovaný štýl 70. rokov do kozmického veku! Je zábavné premýšľať nad budúcnosťou nostalgickým spôsobom. Potlače sú úžasné a je tu aj veľa skvelých materiálov – hodváb či lakovaná koža. “

Foto: H & M

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.