V čom vykročiť do ulíc? - Dámske jesenné topánky pre rok 2015

V čom vykročiť do ulíc? - Dámske jesenné topánky pre rok 2015

21. septembra 2015, jesenná obuv, dámske jesenné topánky, jeseň 2015, čižmy, členková obuv, baleríny, tenisky, poltopánky, mokasíny, Humanic, Baťa, Deichmann, CCC, kožené topánky, semišové topánky, šnurovacia obuv, trendy, lodičky, topánky na podpätku, Chelsea, 90. roky, oldschool, retro

Sponzorovanej odkazy:

Pre každú zo žien je obuv jednou z najdôležitejších častí outfitu. Od topánok sa veľmi často odvíja celková vizáž, a preto si ich veľmi hľadíme a máme ich oveľa väčšie množstvo než muži. Pre každú príležitosť sa hodí iný typ obuvi a značná dôležitosť sa prikladá aj farbám. Aké budú dámske jesenné topánky nadchádzajúcu sezónu? Aké trendy, strihy, farby a druhy obuvi pofrčia? Každá z popredných obuvníckych značiek vystupujúca na našom trhu má odlišný sortiment, tak si poďme vyberať.

Baťa

Českú značku s dlhoročnou tradíciou netreba predstavovať. Verím, že každá z vás kamenný obchod Baťa niekedy navštívila a dokáže si urobiť obrázok o jej produktoch. Jesennú obuv pre dámy od značky Baťa možno rozdeliť medzi tenisky, balerínky, lodičky, poltopánky, mokasíny, členkovú obuv a čižmy. Dobrým úlovkom môže byť napríklad model dámskych kožených balerínok s predĺženou špičkou, ktorá je aktuálnym trendom a hodí sa k širokým džínsom v štýle 90. rokov. Veľké zastúpenie v sekcii jesenných dámskych topánok majú aj textilné tenisky v strihu Plimsoll s charakteris­tickými elastickými bokmi pre ľahké nazutie či kožená členková obuv s masívnou podrážkou a výraznou štruktúrou v punkovom štýle.

CCC

Nová limitovaná kolekcia od značky CCC jesennými trendmi len hýri. Obrovský výber a skvelé ceny, to je presne ono, čím si CCC získala svoje stále zákazníčky. Jesenné topánky CCC sa sústredia hlavne na členkovú obuv najrôznejších štýlov, farieb, materiálov, doplnených o pracky, pásky, spony, retiazky, zipsy, flitre, a tak ďalej. Druhou početnou sekciou sú potom tenisky, ktoré budú mať tento rok na jeseň pré.

Deichmann

Nemecký favorit značka Deichmann sa v dámskych jesenných topánkach toľko nelíši od svojej konkurencie. Tenisky, členková obuv, nízke čižmy, šnurovacia obuv, poltopánky, klasické čižmy, Loafer a lodičky. Všetko, čo si žena môže priať.

Humanic

Európska obuvnícka značka Humanic predstavuje niekoľko trendov dámskej jesennej obuvi 2015. Jedna z pod-kolekcií nazvaná Anjelik 80. rokov obsahuje členkové topánky z hladkej či semišovej kože, najlepšie s ostrou špičkou. Poletia hlavne členkové topánky Chelsea, kovbojské, šnurovacie, s prackami či so strapcami. Ďalšia sekcia nazvaná New Feminism stavia ženu do pozície šéfa a ponúka jej poltopánky z brúsenej alebo lakovanej kože. V poslednom rade je to kolekcia Street star, v ktorej nájdeme old school tenisky známych značiek ako sú adidas, Converse, Nike, Puma, Pepe Jeans, Tom Tailor, ESPRIT či Skechers.

Foto: Baťa, CCC, Deichmann, Humanic

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.