Jeans mánia! - Lookbook Find Your Fit od značky Tally Weijl

Jeans mánia! - Lookbook Find Your Fit od značky Tally Weijl

20. septembra 2015, Tally Weijl, jeseň / zima 2015, Find your fit, jeans, denim, dámske nohavice, vysoký pás, zvonové nohavice, trendy, strih, skinny, slim, dlhé nohavice, nad členky, vintage, retro, 70. roky

Sponzorovanej odkazy:

Nohavice a džínsy sú kľúčovými kúskami šatníka každej zo žien. Toho si je vedomá aj značka Tally Weijl špecializujúca sa na módu mladých žien a dievčat a pripravila si pre svoje zákazníčky unikátnu ponuku najrôznejších strihov, farieb a trendov džínsových nohavíc. V tejto vycibrenej kolekcii spája aj unikátnu možnosť zľavy. Pri kúpe dvoch kusov nohavíc z tejto jedinečnej ponuky ušetríte podstatnú časť peňazí. A nebude problém si medzi nimi minimálne dva kúsky vybrať.

Prvým typom džínsov v kolekcii Find Your Fit je strih slim. Tieto nohavice, ako už je z názvu zrejmé (slim = štíhly), sa dokonale prispôsobia vašej postave. Úzke nohavice od pása až k päte vám zaručia, že oči okoloidúcich spočinú len na vás. Slim džínsy sa dokonale hodia pre všetky dámy. Podľa môjho názoru sú tými najideálnejším pre bežné nosenie.

V tohtoročnej sezóne jeseň /zima 2015 bude trendy strih džínsov pomenovaný „mom“ čiže „mamka“. Tento uvoľnený a ležérny strih bude podľa značky Tally Weijl veľmi vyhľadávaným. Predovšetkým vďaka pohodlnosti nosenia a klasickému retro tvaru, ktorý bude tento rok in. Vyšší pás a kratšia dĺžka nad členky vystihuje „mom shape“.

Ďalšími trendy džínsami budú tento rok na jeseň a v zime tie s vysokým pásom. Jednoduchý strih, ktorý dokáže vytvoriť dokonalú líniu tela. Nohavice s vysokým pásom perfektne inklinujú s bodmi, košeľami či crop topmi. V nadchádzajúcej sezóne sa dostane tento typ džínsov na úplne novú úroveň, a to vďaka prepínaniu pomocou gombíkov, ktoré vyšší pás oveľa viac zvýraznia.

Práve teraz sa nielen u značky Tally Weijl rozpútala vlna trendu retro. Už mnohokrát tu tento termín zaznel a zrejme každý rok sa objaví niečo so sklonom k ​​vintage. Na jeseň a v zime 2015 to budú zvonové nohavice. 70. roky momentálne úplne vrú. Ak chcete ukázať, že máte cit pre módu, zvoncové džínsy budú trefou do čierneho!

Najposlednejším typom džínsov, ktoré Tally Weijl ponúkne, budú skinny. Tu sa jedná o super úzke nohavice, ešte užšie než slim. Aby sa skinny jeans perfektne prispôsobili vašej postave, sú väčšinou dokonale pružné a v tmavšej farbe si ich môžu dovoliť aj mladé ženy s pár kilami navyše. Nezabúdajte na to, že aktuálnym trendom sú džínsy ošúchané, s dierami a záplatami. U skinny džínsov je tento prvok veľmi efektívny a sexy.

Foto: Tally Weijl

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.