Nová jesenná kolekcia Pandora sa nechala inšpirovať fantáziou rozprávok

Nová jesenná kolekcia Pandora sa nechala inšpirovať fantáziou rozprávok

13. septembra 2015, Pandora, jeseň 2015, šperky, náušnice, náramky, náhrdelníky, retiazky, korálky, zlato, striebro, zirkón, prstene, dámske šperky, darček, Vianoce, darčeky pre ženy, darček pre manželku, darček pre priateľku

Sponzorovanej odkazy:

V poslednej dobe veľmi obľúbený trend – šperky dánskej spoločnosti Pandora. Originálne náramky, na ktoré je možné dokupovať prívesky a meniť si ich podľa vlastného štýlu, už sú dnes fenoménom. Značka Pandora má dokonca aj svoj vlastný klub. Ženy si dokonca tiež v súkromí navzájom obdivujú najrôznejší dizajn príveskov (korálok). A to má jednu obrovskú výhodu, pre tieto dámy nie je ťažké vybrať darček k narodeninám či k Vianociam. Nový prívesok Pandora urobí vždy radosť. Milovníčky tohto luxusu berú svoje šperky Pandora ako zbierku. Možno vyberať dokonca z 600 odlišných príveskov.

Práve v tejto chvíli značka Pandora predstavuje jesennú kolekciu 2015. Skvelá príležitosť k tomu nakúpiť predbežne darček k Vianociam či možno k blízkym meninám, narodeninám alebo výročiu. Šperk ale poteší aj v neočakávanú chvíľu. Tento rok na jeseň sú šperky Pandora inšpirované trendom talizmanov, prírodnými motívmi a fantáziou, ktoré v sebe skrývajú rozprávky. Kúsky z novej kolekcie ponúkajú nové poňatie minulosti s použitím moderných remeselných techník.

Ako som už spomínala vyššie, možno si vyberať zo 600 kusov najrôznejších príveskov sterlingového striebra, 14k zlata alebo z príveskov v dvojfarebných dizajnoch, ktoré navždy uchovajú vaše nezabudnuteľné okamihy. Prívesky Pandora totiž nie sú len obyčajným doplnkom na bežnom šperku. Spája sa s nimi aj sila okamihu, kedy bol zakúpený, darovaný či navlečený na náramok. Prívesky majú aj symbolický význam. Môžu určovať hodnoty, povahu človeka alebo vyjadrovať city. V novej kolekcii nájdeme prívesky narodeninových prianí, prívesky v tvare srdiečok s nápismi či príveskami zvieratiek.

Prívesky sa navliekajú na jednoduché náramky zo sterligového striebra, 14k zlata, kože alebo textilu. Náramok si možno ozdobiť podľa vlastného štýlu, čím vyjadríte svoju jedinečnú osobnosť. Novinkami u značky Pandora sú dva kúsky zo sterligového striebra a kockou zirkónia – náramok srdca a náramok so súdkovou sponou.

Nadčasová elegancia a zložitosť čipkoviny sa prejavuje aj na náhrdelníkoch s príveskami, prsteňoch a náušniciach. Medzi novými prsteňmi sezóny sa prejavia inovatívne výbrusy kameňov, designy inšpirované starobylým vzhľadom a výrazné štýly, ktoré budú udávať tón nadchádzajúcej sezóny. Pandora v niektorých prípadoch zabrúsi aj do vintage vzhľadu, ktorého je teraz všade plno.

Foto: Pandora

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.