Jesenná obuv pre celú rodinu od značky Deichmann!

Jesenná obuv pre celú rodinu od značky Deichmann!

30. augusta 2015, Deichmann, jeseň 2015, dámska obuv, pánska obuv, detská obuv, detské papuče, čižmy, nízke čižmy, poltopánky, štýl dandy, lodičky, chelsea boots, tenisky, Puma, Adidas, Nike, balerínky, členková obuv, šnurovacia obuv, topánky na podpätku

Sponzorovanej odkazy:

Dostupný predajca obuvi Deichmann, niekedy zle nazývaný ľuďmi „dajchman“, má u nás už dlhoročnú tradíciu, vďaka ktorej sa mu dopraje veľkého počtu kamenných obchodov a vďaka cenám aj chvályhodného počtu spokojných zákazníkov. Obchody Deichmann nájdete dnes už v každom väčšom i menšom meste a zoženiete tu všetko, čo vaše nohy potrebujú. Mimo to sa tu dajú kúpiť aj trendy dámske kabelky, batohy a cestovné či športové tašky. Deichmann spolupracuje aj s niekoľkými poprednými obuvníckymi značkami, ktorých tovar si v predajniach môžete zakúpiť. Jedná sa o značky ako napríklad Fila, Nike, Adidas, Puma, Graceland, 5th Avenue či Elefanten.

V kolekcii obuvi pre jeseň 2015 sa stretnete s mnohými aktuálnymi trendmi. Budú to hlavne lodičky, ktoré sú len a len ženskou záležitosťou. Ďalej potom štýl dandy, ktorý zobrazuje mužskú eleganciu, ale pozor! Môžu ho nosiť aj ženy. Galantná a formálna obuv bude tento rok in. Vedľa toho to bude trend light weight. Tento trend sa týka predovšetkým ľahkých a pohodlných topánok, napríklad tenisiek. A v poslednom rade chelsea boots. Pre tých, ktorí nevedia, o čo ide, ide o členkové topánky s pružným pásom tkaniny na bokoch, vďaka ktorému sú topánky praktické a umožňujú rýchle nazutie aj vyzutie.

Dámske jesenné topánky v DEICHMANN ale nie sú len lodičky, a tak sa dámy môžu tešiť na špeciálnu kolekciu tenisiek, ktoré budú na jeseň 2015 must have kúskom. Pestré farby a napodobňovanie trendy Air Maxu sa bude hodiť na jesenné športovanie či na prechádzky so psom. Tenisky Deichmann majú všestranné využitie. Možno použiť jeden a ten istý model pre rôzne chvíľky.

Popri teniskách to budú napríklad balerínky, ktoré môžete v predajniach Deichmann kúpiť. Taktiež nízke čižmy, z ktorých niektoré podliehajú trendu chelsea boots. Veľkej obľube sa teší aj šnurovacia obuv či dámske poltopánky ako zastupitelky štýlu dandy.

Páni sa tiež dočkajú parádnych tenisiek od športových značiek ako je Adidas, Nike či Puma. Značka vty pánov poteší šnurovacou členkovou obuvou a Memphis One zase ležérnymi poltopánkami a spoločenskou obuvou.

Pre deti je jesenná sezóna taktiež začiatkom školského roka a pre tú je správna obuv veľmi dôležitá. Tenisky, papuče, baleríny, členková obuv, nízke čižmy, poltopánky, sálová obuv, nazúvaky a domáca obuv. Vskutku široká ponuka, z ktorej si možno ľahko vybrať. Chlapcov potešia napríklad modely topánok s obrázkami Ninja korytnačiek a dievčatká zase princeznovské topánočky s motívmi rozprávky Ľadové kráľovstvo.

Foto: Deichmann

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.