Dámske jesenné bundy 2015

Dámske jesenné bundy 2015

28. augusta 2015, jeseň 2015, dámske bundy, jesenné bundy, ľahké bundy, trendy, semišové bundy, saká, trenčkot, bomber, vesty, kožené bundy, imitácia kože, kabáty, denim, džísky, Bershka, Mango, Tally Weijl, Orsay

Sponzorovanej odkazy:

Zatiaľ si naplno užívame leta a vďakabohu aj teplého slniečka, ale čo nevidieť príde jeseň, ktorá nemusí byť vôbec teplotne nadpriemerná. Zaiste bude čoskoro z rána a k večeru potrebné sa priobliecť. Bez jesennej bundičky sa hold nezaobídete. Ale nezúfajte. Pozrieme sa na to, aké trendy v oblasti jesenných búnd tento rok v roku 2015 poletia a ktoré z módnych značiek nám tieto skvelé kúsky ponúknu.

Orsay

Mnoho zo slovenských žien si obľúbilo nemeckú módnu značku Orsay. A nie je sa čomu diviť. Kamenné obchody nájdeme dnes v každom väčšom meste a jedná sa o značku s cenovo dostupným tovarom. Možno niektorá z vás dokonca vlastní klubovú kartu Orsay, s ktorou možno čerpať mnoho výhod. Tento rok na jeseň 2015 ju môžete uplatniť na nákup dámskych búnd. Značka Orsay si pre svoje zákazníčky pripravila veľmi lákavú ponuku. Na výber budete mať z manšestrových sák s fazónkou, bundičky s kožušinovým golierom, kabátika s koženými detailmi, bundičky z matnej eko kože a z mnohých ďalších.

Tally Weijl

Značka Tally Weijl, zameriavajúca sa na módu mladistvých, sa na jeseň 2015 pomaly ale iste tiež pripravuje. Niekoľko modelov dámskych jesenných bundičiek už má naskladnené. Je zrejmé, že tento rok budú v obľube stále trenčkoty, teda ľahké plášte, ktoré sú veľmi vkusné a hodia sa pre každú príležitosť. Rovnako ako aj iné značky, Tally Weijl predvedie niekoľko modelov koženkových jesenných búnd. Z minulého roka pretrváva stále trend baseballových a bomber búnd.

Mango

Módna značka Mango si s jesennými dámskymi bundičkami skutočne vyhrala a nie je tu snáď jediný kúsok, ktorý by ma nenadchol. Tak napríklad semišový kabátik s trendmi dekoratívnymi strapcami a náramenníkmi. Ako je vidieť, semišové bundy budú tento rok v kurze. Ďalej je v ponuke aj denim bunda s dekoratívnymi kvapkami farby so zapínaním na gombíky. V špeciálnej prémiové kolekcii jeseň 2015 od značky Mango môžeme nájsť ľanový kabátik a blejzer s dvojradovým zapínaním na gombíky.

Bershka

Od značky Bershka vieme, že môžeme očakávať vždy len to najlepšie a dámske jesenné bundy toto u Bershky spĺňajú naplno. Výber je veľmi široký, až vás budú oči prechádzať. Podľa môjho názoru si v ňom nejde skoro ani vybrať. Kabáty, vetrovky, trenčkoty, vesty, bundy, saká, bombery a džínsky. To všetko na jednom mieste.

Foto: Mango, Tally Weijl, Orsay, Bershka

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.