Poznáme najštýlovejšie farby jesene 2015. Ktorú oblečiete vy?

Poznáme najštýlovejšie farby jesene 2015. Ktorú oblečiete vy?

29. augusta 2015, farby, trendy farby, jeseň 2015, zima 2015, marsala, tmavo modrá, tyrkysová, khaki, šedá

Sponzorovanej odkazy:

Módne prehliadky všetkých preslávených značiek pre obdobie jeseň/zima 2015/2016 už dávno prebehli a my si tak môžeme urobiť predstavu o tom, ktoré trendy nám budú nasledujúcu sezónu vládnuť. Dnes sa zameriame na farby, ktoré sa na mólach v Miláne, Paríži či New Yorku objavovali najviac a ktorých smerom by sa tak mala zamerať aj naša pozornosť. Farebná paleta sa tento rok neuspokojila iba s tmavými jesennými tónmi, ale ponúka oveľa viac. Sofistikované tóny podčiarkujú eleganciu a zároveň sú volené tak, aby sedeli ženám aj mužom. Nájdeme tu farby klasické, ale zrejmá je aj snaha o zábavu a neprehliadnuteľnos­ť!

Búrkové mraky

Letné búrky nám bude pripomínať odtieň studenej šedej, ktorý sa tento rok stal jednou z top desiatich farieb novej sezóny. Na prvý pohľad môže pripomínať klasické kancelárske oblečenie, ale stačí zvoliť správny moderný strih, alebo pridať akúkoľvek ďalšiu farbu a z nudnej šedej sa stane chic šedá!

Khaki

Khaki farba, ktorú poznáme z military či safari kúskov, si pre novú sezónu tiež ukradla trochu slávy pre seba. Je trendy vo svojich tmavých aj svetlejších odtieňoch a rozhodne nie je pravdou, že sa hodí len pre športovejšie ladené oblečenie. Naopak, tento rok ju návrhári využili aj pre mnohé elegantné kúsky a tento odtieň tak získal novú a zaujímavú podobu.

Tmavá tyrkysová

Žiarivé tyrkysové letné šaty na chvíľu zase schovajte do skrine a namiesto nich si kúpte nové, ktorých farba bude pripomínať trochu hlbší oceán. Tmavá tyrkysová vás oslní svojou eleganciou a zahalí do luxusu, ktorý vám pristane.

Tmavo modrá

A od tmavej tyrkysovej sa presunieme ešte do oveľa hlbších vôd, kde je všetko už len tmavo modré. Tak totiž vyzerali modely na mnohých a mnohých prehliadkach a je tak jasné, že tmavo modrá je tento rok jednou z tých farieb, ktoré nemožno opomenúť. Tajomná, rafinovaná a zvodná, skrátka farba, ktorá dokonale vystihuje jesennú náladu.

Marsala

Farba roku 2015, marsala, nemôže v našom zozname trendy farieb pre nadchádzajúcu sezónu chýbať. Jedná sa o tón, ktorý môžeme najlepšie prirovnať k vínovej či bordó a do ktorého sa návrhári zamilovali natoľko, že ho môžeme vidieť úplne na všetkom.

Foto: Mango

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.