Krátke letné overaly zamávajú s horúcimi dňami

Krátke letné overaly zamávajú s horúcimi dňami

8. augusta 2015, overal, dámsky overal, letný overal

Sponzorovanej odkazy:

Obľúbená varianta dva v jednom je populárna nielen v módnom svete. Doba je rýchla, všetko si chceme zjednodušiť a naše časové možnosti uspôsobiť čo v najkratšom intervale. Ideálny príklad zastávajú overaly. Jeden kus oblečenia simuluje kusy dva, šetrí nám čas i starosti.

Ráno sa rozospato prederiem do kúpeľne, absolvujem proces premeny ospalého zvieratka v úplne fungujúcu a pracujúcu bytosť. Problém nastáva pri otvorení skrine, kde sa tradične ukrýva všetko a nič. Chvíľu sa zamýšľam nad letnými šatami, ktoré však nie sú ideálne k častému presúvaniu sa a pobehovania počas celého dňa. Šortky vyžadujú úvahy – čo k nim? Prevažne moje oči skĺznu k rade overalov. Nech dlhé alebo krátke. Ich nosenie je príjemné. Využívam ich ako pre pracovné príležitosti, tak pre bežné každodenné nosenie.

Autor: www.stradivarius.comAutor: www.stradivarius.com

Krátke overaly sa môžu stať perfektným kúskom vášho šatníka. Sú ideálne práve v tomto období, keď sa blíži koniec leta a prichádza jeseň. V obzvlášť horúcich dňoch volíme vzdušné overaly z ľahkých materiálov. Vybrať môžeme varianty bez ramienok a rukávov s krátkymi nohavicami. Také minimum látky poteší naše unavené telá bojujúce so slnečnými lúčmi.

k dostaniu v predajniach HM za 11,99 eur.k dostaniu v predajniach HM za 11,99 eur.

Pozrime sa teda na aktuálnu ponuku krátkych overalov.

V novej kolekcii značky HM nájdete napríklad tento ležérny overal s aztéckymi vzormi. Prevedenie je v niekoľkých farebných variantách aj s iným motívom. Cena za overal je tiež lákavá – 11,99 eur.

Overal bez ramienok, k dostaniu v predajniach HM.Overal bez ramienok, k dostaniu v predajniach HM.

Veľmi ma zaujal biely overal s jemnými detailmi. Rukáv je síce dlhý ale pri chladnejších večeroch ho ešte rady oblečieme. Navyše s prichádzajúcou jeseňou si budeme môcť pohrávať s rôznymi obmenami. Dokážem si predstaviť džínsovú vestičku a členkové semišové topánky alebo čiernu koženkovú bundu a topánky na vysokej platforme.

Overal s dlhým rukávom, k dostaniu v predajniach HM za 39eur.Overal s dlhým rukávom, k dostaniu v predajniach HM za 39eur.

Stradivarius ma potešil svojimi krátkymi overalmi, ktoré pripomínajú šaty v retro štýle.

Retro overal, www.stradivarius.comRetro overal, www.stradivarius.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina Bečková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.