Tally Weijl uvádza letný trend: White Out!

Tally Weijl uvádza letný trend: White Out!

21. júla 2015, Tally Weijl, jar a leto 2015, dámske oblečenie, denim, trendy, kvetinové vzory, biela farba, čipka, crochet, háčkovanie, pastelové farby

Sponzorovanej odkazy:

Mladistvá značka Tally Weijl nenecháva svoje zákazníčky v kľude a tento rok v lete 2015 už im prichystala veľa nového. Teraz momentálne prichádza s módnymi kúskami, ktoré idú ruka v ruke s jedným z letných trendov – bielou farbou. Ako môže byť nevýrazné biele oblečenie neobyčajné a nápadité? To všetko nám predstavia módne kúsky od Tally Weijl, ktoré sa ukrývajú pod hlavičkou White Out! Je skutočne na čo sa tešiť.

White OutWhite Out
White OutWhite Out

Zrejme obvykle obliekate farebné oblečenie s potlačami, aby ste nevyzerali fádne, či volíte klasickú čiernu, ktorá nemôže byť nikdy trefou vedľa. Letná sezóna priamo nabáda k pestrofarebným kombináciám outfitu, ale značka Tally Weijl má na to úplne opačný názor. Leto 2015 vás bude chcieť vidieť ako čisté plátno, a to od hlavy až k päte v bielej farbe. Možno vás celo-biely outfit desí, ale skúste si predstaviť tú čistotu, nadčasovosť a eleganciu! Božské že?

Full whiteFull white
Full whiteFull white

Ako som už spomínala vyššie, pastelové tóny sú vždy v teplých obdobiach veľmi obľúbené. Tally Weijl tieto nenútené farebné odtiene zlaďuje s čistou bielou a vzniká zázrak. Rôzne odtiene ružovej, svetlo mandľová, azúrovo modrá spolu s minimalistickou bielou. Takýto outfit vám zaručí, že sa budete cítiť sviežo a hlavne krásne.

Dámske farebné odtieneDámske farebné odtiene
Dámske farebné odtieneDámske farebné odtiene

Dnes už nikto nepochybuje o tom, že čipka a crochet (háčkovanie) sú prototypy dámskych materiálov. Krásne čisté a svieže! Tento nádherný čipkovaný štýl vám umožní cítiť sa viac v pokoji, a to v dnešnej dobe ocení každá z nás. Okrem toho sa tieto materiály príjemne nosia a v teplom počasí nás vďaka svojej priedušnosti krásne schladia.

Krásne materiályKrásne materiály
Krásne materiályKrásne materiály

S prichádzajúcou teplou sezónou úzko súvisí meniaca sa príroda. Rozkvitajúce záhrady a lúky, pučiace stromy a zelenajúce sa trávniky. Ak chcete s letom držať krok, oblečte sa celá do kvetov! Tally Weijl nezabúda kvetinové vzory a potlače umiestňovať na biele plátna. Dáva to farebným kvetom väčšiu šancu vyniknúť. Zrejme neexistuje žiadna farba, ktorá by v kombinácii s bielou vyzerala zle. Kvety červené, modré, žlté, oranžové či iné – všetky sa budú na bielom podklade krásne vynímať.

Full bloomFull bloom
Full bloomFull bloom

Zdroje: www.tally-weijl.net

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.